Гага
Professional
@Кокос, укњижен плусићћћ[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=459436#p459436:3skja2yn je napisao(la):Kokos » 17 Јун 2017 10:14 am[/url]":3skja2yn]Ne znam da li postoji dovoljno adekvatna kazna za ovakve invalide u mozak. Voleo bih da se nekako izvrši pritisak na grad ili saobraćajnu policiju da se ovakvi maloumnici kažnjavaju i retroaktvino na osnovu slika. Samo po sebi je već odvratno, ali kada sam video da žena sa detetom u kolicima mora na ulicu, oduzeo bih mu jeep-a (BG 1002-ĆG). Iza njega ima još jedan maloumnik, u kom je čak neko i sedeo.
Pogledajte prilog 1
Али шта вреди и саобраћајна полиција, а о комуналној да и не причамо, кад и они исто тако по неки пут буду бахати дебили у мозак, па оставе службена кола на тротоару, а тротоар још ужи него тај у Главној улици у Земуну, где си снимио тог дебила у мозак са Џипчићћћем.
Слику сам преузео са форума о аутомобилизму "Гаража", слика је из марта 2015. године и снимљена је исто у Земуну у Цара Душана одмах изнад Мухара, значи само неких 500 метара пре места где си ти снимио твоје слике.
Исто са дететом у колицима, човек није могао да прође од њих тротоаром, него је морао на коловоз да их заобиђе, али их је пре тога оверио сликом.