Biciklistkinja
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 23.07.2014.
- Pohvaljen
- 2.413
Sve je jasno. U pravom sistenu bi st*** na osnovu fotografija sa foruma bila kažnjena.Pogledajte prilog 1Pogledajte prilog 2
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=379676#p379676 je napisao(la):Vozace kombija i drugih dostavnih vozila jedino mogu da istrpim..
Prijatelj vozi kombi i isao sam jednom sa njim na turu posto nije mogao sam da postigne koliko su mu posla dali...
Radi kao crnac za apsolutno bedne pare i jos kada treba da parkirane negde da istovari 10 kutija robe, a nema u krugu od 50 metara on stane na sred raskrnice, trotoara, pesackog..Gde god..Istovari i ode...
U Beogradu postoji ogroman problem sa parkinzima za snabdevanje radnji.. Npr. pijace su uglavnom ranije imale svoje prilaze za dostavu robe kao i neke vece drzavne prodavnice ranije, a sada vise niko o tome ne misli posto to nije njihov problem...
Mislim da ne treba raditi na stavljanju stubica vec na samoj svesti vozaca koji odluce da je njima dozvoljeno da voze i parkiraju na trotoaru..[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=379732#p379732:3r9l9790 je napisao(la):direktor » 06.Apr.2016/11:23 pm[/url]":3r9l9790]A da stave stubice da nemogu da se penju na trotar a tek voznja motora po trotaru
O, da, ta raskrsnica je čuvena po sopstvenom saobraćajnom ekosistemu. Iz kancelarije gledam taj ćošak, svašta se tu vidi! Na ćošku preko puta se nalazi lokalni kafić / kladionica pa lokalna ekipa te sorte redovno kreativno parkira. Jahanje tog ostrva je manje-više pravilo.Гага":1j96r17y je napisao(la):Више пута сам сликао бахатост паркирања испред пословне зграде где је једна осигуравајућа кућа и једна банка (намерно не пишем имена да их не рекламирам) у Булаверу Милутина Миланковића, а на раскрсници са Народних хероја. Сваки дан је овако, а у доста случајева градски аутобуси 65. и 71. и не могу да стану на стајалиште, одакле сам иначе и сликао прву слику, него морају да стану на ткз. средњу траку и на тај начин блокирају тј. успоравају саобраћај, па на крају возачи аутобуса испадну криви.
Нажалст нигде полиције или комуналне полиције, да сликају и каче честитке за брисаче, намлатили би се пара. Да будем искрен никад их нисам видео да овде дежурају и "хватају" бахате, мада овуда скоро сваки дан/сваки други дан пролазим.
Pogledajte prilog 1
Овај бахати са Аудијем С4 се "снашао" па право на пешачко острво, а није му први пут !
Pre neki dan mi prilazi momak i kaze mi brt moram da se sakrijem od njih.. Ja se okrenem kad ono dva cigana...
Kako su videla da gledam u njih poceli da psuju i nasrcu da se tuku..
Ja pogledam opet ka tom momku posto ne kapiram kako sam uspeo da se uvalim u takvu glupost u sred bela dana.. Kada ono iza njega na stanici prekoputa patrola.
Ja potrcim i pretrcim ulicu, dodjem do prozora puntica i 2min mu objasnjavam da mi treba pomoc.. Dok je on odlucio da ce ipak da ustane iz kola i bez apsolutno ikakve zurbe dodje da pomogne momku koga trenutno cuvaju moja 3 ortaka od onih pripadnika romske populacije ovi pobegli posto su ga videli kako prilazi, a on presrecan pitao da li su sada svi OK i otisao..