Nije ti tačna pretpostavka, dostavlja se tokom celog dana.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=379713#p379713:1vgalkqu je napisao(la):Moravac » 06 Apr 2016 08:45 pm[/url]":1vgalkqu]
Vidiš, ja nemam. Nemam razumevanja iz razloga što se dostavlja u 9 ujutru, u 11, u podne, u dva, u pet....
Dostava se zna do kada ide. To što su nesinhronizovani sa radnim vremenom prodavnica ne treba da mi trpimo.
Moj prijatelj radi kao dostavljač pančevačkog hleba. Radno vreme mu počinje u 4 ujutru a završava u 10. Od 8 dostava ide samo u radnje koje imaju svoj parking za dostavu. To je dobra organizacija.
Radim za DTS koji je najveći logistički partner Delhaize Grupe. Dakle, imaš tačno vreme najave za svaki objekat, dostavlja se tokom celog dana. Dakle, meni ako je napisano u 15 da dostavljam, ja moram to da dostavim do 15.
Pritom, ne želim da pravdam propuste bilo koga od dostavljača, među nama ima baš mnogo idiota, poput onog što je ostavio kombi na pola raskrsnice.
Nekad moram i ja da zakrčim, ali se trudim da stanem tako da što manje moram da ugrožavam sve, veću odgovornost imaju oni koji otvaraju objekte bez ikakvog pristupa.
Nedavno sam u centru Pančeva imao sukob sa policijom, objekat u centru, kod parka, ne da mi da ga popnem u rikverc nazad na popločanu stazu na ulazu u park, a meni jedina opcija koja preostaje da stanem na sred ulice i ispred pešačkog, drugi način nemam. Posle toga, stigla je druga patrola da mi piše prijavu, na šta sam mu dao ključeve nek ga on parkira na bolje mesto.
Brdo objekata u gradu, je nemoguće za istovar, skoro riba negde gore na Vračaru, kolima uletela na rampu od kamiona, jer sam morao da stanem na ulicu, pošto je na mesto za istovar, baja parkirao Audija i otišao...
Najlakše mi je da radim ujutru prvu turu, od 3, pola 4, dostava po otvaranju objekata, kad nema gužve, ali jednostavno zahtevi tržišta su takvi da im je neophodna dostava i preko dana...