Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

Koliko daleko hvata kamera?
Od kada postoji kamera nema saobraćajaca. Kada bi jedan sa kamerom stajao na sredini mosta...

Poslato sa telefona

Sigurno ne hvata na usponu na most :D
Mali OT, sećam se da je jednom vozaču stigla prijava na 5000, koju je bukvalno na glupost dobio, čovek radi godinama u gradu, naravno vozi bus žutom trakom, jednom prilikom išao je po decu negde kod brankovog mosta, sa kolima naravno, navika je čudo i on u žutu traku iako nije bilo gužve, kad je video kameru setio se šta vozi, ali tad je već bilo kasno, tako da obratite pažnju :D

Укњижен плусићћћ за Бициклисткињу

Камера на Бранковом мосту је једна од најисплативија камера. Све ове које је Бициклисткиња снимила ће добити на кућну адресу честитку за вожњу жутом траком. Само нека наставе тако и даље, уредно ће попуњавати буџет.

А уколико се праве "паметни и одважни" и као ето неће да плате казну и чекају наводно застаревање, неће да може. Од 01. фебруара, ко не плати казне у саобраћају по разним основама, не могу да продуже регистрацију возила и продужење возачке дозволе.

Zasto dosta tih kamera nema vise. Stoji nosac prazan bez kamere u 29om kod policije i u Bulevaru nikole tesle isto samo nosac....?

Ови код старе зграде америчке амбасаде су ту редовни.

20160207_132457.jpg

obavjestenje o cestitci

20160206_200322.jpg

20160206_200310.jpg

vozis u rikverc trube ti ti idalje vozis i dodje do cukanja [voznja u rikverc bez vidljivog razloga]

Vozači se na brankovom mostu služe i lukavstvom da izbegnu kameru u žutoj traci. Priljube se iza autobusa i kamera ih ne može uhvatiti.
A takodje ima i situacija kada bukvalno se ne možeš prestrojiti u drugu traku kada skreneš na most iz pravca starog sajmišta (više puta mi se desilo) pa onda radi malo bezobrazluk.

U Despota Stefana žuta traka "radi" dvokratno, pa zaista i nema toliko smisla njeno postavljanje.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=371650#p371650:3p1u68qm je napisao(la):
Moravac » 15 Feb 2016 01:53 pm[/url]":3p1u68qm]Vozači se na brankovom mostu služe i lukavstvom da izbegnu kameru u žutoj traci. Priljube se iza autobusa i kamera ih ne može uhvatiti.
A takodje ima i situacija kada bukvalno se ne možeš prestrojiti u drugu traku kada skreneš na most iz pravca starog sajmišta (više puta mi se desilo) pa onda radi malo bezobrazluk.

U Despota Stefana žuta traka "radi" dvokratno, pa zaista i nema toliko smisla njeno postavljanje.
Ako ćemo po PS-u, ne bi trebao da skrećeš preko žute, ako nisi siguran da ćeš bezbedno i odmah moći da se prestrojiš u sopstvenu traku.
Što se ove prve cake tiče, generalno može, ali samo onaj ko zna da vozi i ko ima extra reflekse, da bi te bus štitio moraš baš na malo da budeš, bukvalno pri pipanju kočnice ovog ispred tebe, verovatno bi se zakucao, zato nije baš pametno rešenje, generalno, nema te kamere koja može da snimi da si vozio žutom na usponu ka Brankovom, neizvodljivo je, a posle, ko voli nek izvoli..

Tačno. U bulevaru vojvode mišića kod sajma stoji kamera koja ima najbolji učinak jer vozači koji se uključuju u bulevar iz pravca homw centra ne učine to na propisan način.

Послато са B1-810 уз помоћ Тапатока

Саобраћајна патрола која ради свој посао, ухваћен у бахатом паркирању.

Данас на раскрсници Булевара Авноја и Шпанских бораца пролази саобраћајна патрола и видевши бахатог са Хјундаијем Санта Фе да "излази" са ткз. паркинга, зауставише га и наравно написаше казну за непрописно паркирање. Баш сам из аутобуса гледао, други полицајац је почео да стављао честитке испод брисача на остала три возила која су ту бахато паркирала.

Снимљено данас из 74-ке:

Код те зграде где тако бахато паркирају, баш на том месту је трафо станица и знам да полиција ту навраћа и дели честитке. То је ово место:
https://www.google.rs/maps/@44.8162725, ... 6656?hl=sr

Наишли су, видели прекршај(е) и одрадили посао. По мени сасвим у реду, јер они не контролишу саобраћај само по улицама, него и мало шире. У питању је изгледа савесна патрола и патрола која зна свој посао.

Гага":2dm7e14g je napisao(la):
Саобраћајна патрола која ради свој посао, ухваћен у бахатом паркирању.

Данас на раскрсници Булевара Авноја и Шпанских бораца пролази саобраћајна патрола и видевши бахатог са Хјундаијем Санта Фе да "излази" са ткз. паркинга, зауставише га и наравно написаше казну за непрописно паркирање. Баш сам из аутобуса гледао, други полицајац је почео да стављао честитке испод брисача на остала три возила која су ту бахато паркирала.

Снимљено данас из 74-ке:

Код те зграде где тако бахато паркирају, баш на том месту је трафо станица и знам да полиција ту навраћа и дели честитке. То је ово место:
https://www.google.rs/maps/@44.8162725, ... 6656?hl=sr
Reci mi, molim te: da li su zaista parkirali preko pešačkog prelaza?

I da li mogu da šerujem ovu fotografiju i tvoj tekst?

TT

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=372090#p372090:zw7cw0t4 je napisao(la):
astrodule » Thu Feb 18, 2016 8:01 am[/url]":zw7cw0t4]Verovatno ćeš moći, ali po cenu da te Gaga nauči da se ne kaže "šerovati" ;)

Poslato sa telefona

Reci brzo kako treba, da izmenim dok nije video :D

И не заборави да напишеш Булевар АВНОЈ-а, а не Булевар Зорана Ђинђића.

@Саобраћајна Камера, аааааа видео сам :wink: да, да, управо тако како су Астродуле и Владимир и рекли :)

Не, немој да делиш слику, јер се возач полицајац само зауставио да изађе његов колега да би "ухватио" на делу оног бахатог са Хјундаијем. Чим му је колега изашао из Пежоа он је померио возило ту одмах где је паркинг, а испред аутомобила који су били прописно паркирани. Као што сам већ рекао, и он је изашао и писао казне осталима који су ту бахато паркирали где и онај са Хјундаијем. Значи стварно су полицајци поступили онако како и треба јер знају свој посао.
Све сам то гледао и видео целу ситуацију, а и сликао, из аутобуса док је стајао на семафору.

Плусићћћ за саобраћајну полицију која зна свој посао.

I mislio sam da podelim fotografiju kao primer dobrog rada, zato sam i postavio dodatno pitanje.

Inače, u duhu teme: dok drugi policajci ne rade časno svoj posao svakodnevno gledam tipičnu situaciju.

8730c5d52d3ad86ef41d62a714e3fbc5.jpg

TT

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=372243#p372243:34u0ebiw je napisao(la):
Saobraćajna Kamera » 18 Феб 2016 11:33 pm[/url]":34u0ebiw]I mislio sam da podelim fotografiju kao primer dobrog rada, zato sam i postavio dodatno pitanje.
Еее, онда можеш да делиш слику :wink:
:sesir:

Vrh