Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

Ako neko nije invalid, ili ne prenosi nešto mnogo teško i kabasto, nije mi jasno kako mu je lakše da se uvlači tako, pa onda mora u rikverc i ko zna još koliko akrobacija da odradi da dođe dotle i da se vrati.

Ove pandure sam video pre par dana purnjaju u kolima, a neko iz obliznjih lokala im doneo kafu u soljicama. Blejali su preko 2 sata tu

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=366192#p366192:28zo4tjf je napisao(la):
gradjanin » 10 Jan 2016, 15:43[/url]":28zo4tjf]Danas, uredno parkiran nekoliko sati u sred peasacke zone...
Ja ih viđam stalno tu parkirane u poslednje vreme. Skoro svaki dan tu prolazim i uvek sam naišao na policijski auto. Doduše, nisam obratio pažnju da li je to jedan te isti.

d1ce43f49f903d48aaa6b5701ef42409.jpg

Bulevar umetnosti i zorana djindjica

Sent from my iPhone using Tapatalk

Danas videh komunalce u bloku 34. Ostavili čestitke ovima na travi.
2cf1c00fa55f6a4ce7247d6d9f5455a5.jpg

44c444e22eb564faec59b04685e8e2b5.jpg

Ove koji su malo na travi nisu dirali (verovatno tu šestinu kazne piše Komunalna, a 5/6 Saobraćajna policija, mada, ima tu i trotoara - najuži trotoar u gradu)
3d2f1dc2faa550b5dfd7317fb5bb770c.jpg

ps: ima novi parking sa slobodnim mestima pored nove zgrade, 50-ak metara odatle.

Poslato sa telefona

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=366273#p366273:1gsdv5lr je napisao(la):
Dejan011 » 11 Jan 2016 02:22 am[/url]":1gsdv5lr]
Ja ih viđam stalno tu parkirane u poslednje vreme. Skoro svaki dan tu prolazim i uvek sam naišao na policijski auto. Doduše, nisam obratio pažnju da li je to jedan te isti.

Danas sam saznao da su tu od kraja decembra, kao "pojacanje" zastite za praznike. Kazu ljudi da obicno sede unutra, salju poruke na mobilnom, piju kafu koju im donose iz obliznjeg kafica itd... Izadju, malo se prosetaju, pa se ponovo vrate. Ista kola, ista ekipa.

Pregovaraju koliko kole da mu da, da ga ne jure za nepropuštanje pešaka. Naravno, predaju su obavili po instrukciji žandara u sporednoj uličici, naravno kolona iza je uredno čekala...
12493692_1200056393342168_2611571442099857428_o.jpg

Nisam imao prilike, izeleteo je ispred autobusa da zaustavi čoveka, dok sam izvadio telefon i uslikao, pandur je verovatno skontao šta radim, pa ga je oterao u prvu uličicu, da to tamo odrade...

Sinoc sam imao situaciju gde sam umalo bio ostecen od strane bahatih maminih i tatinih narko sinova. Naime u jurija gagarina sam stajao uz skroz levu ivicu na semaforu. Gledao sam u retrovizor i video kako neki manijaci sa skupocenim mercedesom idu velikom brzinom ka nama koji stojimo na semaforu. Išli su srednjom trakom. Sobzirom da su već dosli do kolone izgubili su kontrolu prešli u moju trako zaneli se ka ogradi od bastice tramvaja i pravo u mene se zabili svojim coskom u auta. Izlazim napolje a unutra pun auto kao sto već rekoh maminih i tatinih sinova. Odjednom vratise se u rikverc i odose sa lica mesta. Pogledao sam svoj auto i osim ulubljene tablice i polomljene plastike od držača tablice nisam imao nikakva ostecenja na autu, pa nisam ni zvao policiju. A oni su polomili plastiku na svom autu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evo nastavka kurčenja pripadnika saobraćajne policije, između dva pešačka na pola saobraćajne trake i pešačke staze, od toga neposredno ispred vozila je pešački prelaz, koliko ovde ima prekršaja? Ovakvi nekoga da kažnjavaju?
12509616_1205376216143519_8380819825043904105_n.jpg

12654308_1205376212810186_8856605500094117039_n.jpg

Јуче-субота, Булевар Милутина Миланковића, код осигурања Уника и Рајфајзен банке, сваки дан је овако.
Овај главоња са Аудијем А6 показује нов начин бахатог паркирања, мало на коловоз, мало на аутобуско стајалиште 65 и 71. Ваљда је Ауди неког државног органа, у зеленом јајастом пољу је ознака А-1 !
Није бољи ни онај са СУВ-ићћћем Нисан, са три точкајеу трави
Pogledajte prilog 1

Kako bi ga omlatio prikolicom nekog krsa, nikad mu na pamet ne bi palo tu da stane.

Ne mora da znaci da je od nekog drzavnog organa...kod mene na Zvezdari svi wannabe krimosi su stavii ove zastavice na vetrobransko staklo cak i na yugice...sta ces novi trend nista cudno...:)

Edit: ili wannabe politicari :shock: ili mu to dodje na isto.

Kad ti treba parking servis nigdje ga nema mora sam 8 razlicith brojeva da okrenem da bi dobio ekipu kojoj je trebalo 30 min da se pojavi na kraju je pajser dosao prije njih na minut Pajser nije znao da je to garaza ima iscrtanu i horizontalni i vertikalnu signalizaciju :bash: :bash:
20160131_160553.jpg

Zvao sam ovim redom
1.broj parking servisa sa njihovog sajta niko se nejavlja
2.komunalnu inspekciju na 1 broj nejavljaju se
3.kom inspekciju na drugi broj nisu nadlezni
4.beokom servis gdje su rekli da Nisu nadlezni
5.komunalnu policiju da oni tu nemogu nista
6.saobracajnu policiju koji su mi dali broj parking servisa drugi
7.parking servis koji je rekao da zovem dorcol posto sam dobio sajmiste
8.i ta ekipa sa dorcola je zakasnila :bash: :bash:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=369732#p369732:t3xl1y4z je napisao(la):
direktor » Today, 02:48[/url]":t3xl1y4z]Kad ti treba parking servis nigdje ga nema mora sam 8 razlicith brojeva da okrenem da bi dobio ekipu kojoj je trebalo 30 min da se pojavi na kraju je pajser dosao prije njih na minut Pajser nije znao da je to garaza ima iscrtanu i horizontalni i vertikalnu signalizaciju :bash: :bash:
20160131_160553.jpg

Zvao sam ovim redom
1.broj parking servisa sa njihovog sajta niko se nejavlja
2.komunalnu inspekciju na 1 broj nejavljaju se
3.kom inspekciju na drugi broj nisu nadlezni
4.beokom servis gdje su rekli da Nisu nadlezni
5.komunalnu policiju da oni tu nemogu nista
6.saobracajnu policiju koji su mi dali broj parking servisa drugi
7.parking servis koji je rekao da zovem dorcol posto sam dobio sajmiste
8.i ta ekipa sa dorcola je zakasnila :bash: :bash:

Da li znaš vlasnika te garaže? Naime često vlasnici garaže parkiraju ispred svoje garaže.

Nije niko iz zgrade to sam prvo provjerio id*** je isaou skroz drugu ulicu ali tamo je zona propao bi za 50din kao nije vidio

Снимљено из 74-ке на брзину јуче-среда, тип је једноставно "паркирао" комби (БГ таблице) на зеленој површини између трака у Партизанске авијације (Бежанијска коса) и отишао у банку !!!!!!!! :bg4: А са десне стране улице има паркинг, али....лакше је овако и бахатије :x

Tu bi trebalo kamera da radi i samo čestitka da im stigne.. Znam ljude koji su bili žrtve toga, opravdano.

Vrh