Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

Ovaj spada u kategoriju bahato govedo... Na sred ulice stao i sva četiri...

Ovaj u okretnici stao, pa napravio kolaps...

Popodne sam se parkirao u otvorenoj garaži pored Kalenić pijace, nakon 2 sata kada sam se vratio, neko mi je udario prednji branik i polomio ga.
Zaposleni su mu pokazali da na kartici piše da oni ne odgovaraju za eventualnu štetu....
Meni je to suludo da ne postoji neko osiguranje ili već nešto kada sam 2 sata parkiranja platio 170 din i još su mi polomili branik!
Nisam mogao da se smaram i otišao sam.

Ako ti nešto znači mogu da kontaktiram direktora Parking servisa...
Samo bi mi trebalo više informacija...

Свеже постављени стубићи у Сарајевској између Дринске и Дурмиторске тј. до Техноманије. Испред нису постављени.

20160228_165622_zpsbflwf1qr.jpg

Žuta traka ne postoji u Sarajevskoj otkad je označena. Jedino je postojala kod radova u Savskoj i tada je saobraćajac celi dan išao duž ulice i terao stoku iz iste.

Ех...
Оно што је најјадније аутобуси аутоматски прелазе у средњу траку када уђу у Сарајевску без обзира да ли некога има у жутој траци.
Пре десетак дана пролазим у недељу увече. Нема никога. И два аутобуса крећу са станице и гурају се у средњу траку, а нема живе душе на улици до Бирчанинове.
Један дан пешке пролазим и комуналци остављају казне закачене за брисаче оних на тротоару, али овима у жутој траци ништа.

Parking servis u velikoj meri doprinosi problemu bahatog parkiranja. Ovo se najbolje vidi na primeru Baba Višnjine ulice gde postoji garaža sa više nego dovoljno mesta, pa je opet obeležen bukvalno svaki cm trotara sa obe strane ulice. Pešacima je ostavljen mali prostor da se nekako provlače između zgrada i automobila.

Pogledajte prilog 3

Pogledajte prilog 2

Pogledajte prilog 1

Ovdje stosta ne valja ovi su gore su koso parkirani kako netreba .Koi ce im parking mjesta ispred garaze

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=374452#p374452:fyignjn0 je napisao(la):
Dejan011 » Fri Mar 04, 2016 4:53 pm[/url]":fyignjn0]Parking servis u velikoj meri doprinosi problemu bahatog parkiranja. Ovo se najbolje vidi na primeru Baba Višnjine ulice gde postoji garaža sa više nego dovoljno mesta, pa je opet obeležen bukvalno svaki cm trotara sa obe strane ulice. Pešacima je ostavljen mali prostor da se nekako provlače između zgrada i automobila.

Pogledajte prilog 3

Pogledajte prilog 2

Pogledajte prilog 1

file.php

file.php

ovo je kriminalno da ovde bude obelezeno mesto.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=373649#p373649:33fqcz77 je napisao(la):
becks89 » 27 Feb 2016 09:31 pm[/url]":33fqcz77]Ako ti nešto znači mogu da kontaktiram direktora Parking servisa...
Samo bi mi trebalo više informacija...
HVALA!
Ma nisam se mnogo potresao, star je auto i branik nije tako skup, mislim da košra 20-30e, možda i manje.
Nisam imao živaca da se smaram sa službama, ali svakako HVALA na ponudi! :sesir:

Vrh