hobotnica":12ebe8yd je napisao(la):
Rešenjem o opštim parkiralištima (Sl. list grada Beograda 28/2003.) parking TC Piramida je određen kao opšte parkirališe što znači da se na tim parkiralištima vrši naplata od 7 do 21 čas radnim danom i subotom od 7 do 14.
Ovo rešenje nikada nije primenjeno jer su nakon d njegovog donošenja , posle postavljanja onih stubića oko parkinga i u momentu pokušaja stavljanja rampe radnici bili oterani od strane građana. I tako parking ostade ničiji.
Da je rešenje još na snazi mrzi me da gledam jer je bilo hiljadu dopuna kao što biva sa našim odlukama i rešenjima.
Kakva su to resnja koja se tako lezerno primenjuju, odnosno ne primenjuju, Ko je odgovoran za to, gradjani koji su bahati, ili drzava koja treba da sputa bahate ?
Ahh pa mi smo platili skoro unuku bivseg gradonacelnika i ambasodaro u USA 1 mil dolara za bahatost, da ga slucajno ne strpaju i kazne. Moguce da u tom grmu lezi zec, kao sto sm vec napisao. bahati su na vlasti , pa ne ocekujem da ni da narod bude pitom.
mozda je off topic, ali nekako ja te sve bahatosti stavljam u isti kos manje vise.
......