T
Zar stvarno mislis da su im autoputevi toliko potrebni.Blago nama što se radujemo novim autoputevima koji se grade pre svega za rudarske kompanije![]()
Bato, pusti bre te misli, to se granici sa teorijama zavere. Opusti se i raduj se sto nasa zemlja KONCNO dobija ozbiljnu mrezu autoputeva!Izgradi se autoput baš do tog mesta a uz to se otvori i rudnik. Oni rasprodaju sve što imaju i presele se u Bg jer im je stalo do (dužeg) života i odjednom meni taj autoput postane beznačajan. Ovakvih primera ima jako puno, šta će ti kuća i
Profa odlepio, ja bi rekaoBlago nama s ovakvim profama...
Druže...Nema pruge pored svih potencijalnih rudnika, autoput je najbolja opcija za njih, ne investiraju zbog nas sigurno.
Sinoć sam baš slušao ovo i opet se pominje gradnja pruge i izmeštanje regionalnog puta zbog rudnika.
23:40-24:25
za ukidanje auto puteva u Srbiji.Ideja za naziv novog udruženja/pokreta:
Srpski filološki pokret za ukidanje rudarstva u Srbiji.
Može i tako da se preformuliše.Pokret za ukidanje Srbije![]()
Пре сат времена А. Вучић је рекао у Лазаревцу да изградња Брзе саобраћајнице Карађорђе почиње 15 .новембра,ако неког занима....
To mislis na SNS?Pokret za ukidanje Srbije![]()
Jako je zanimljivo sto ovako rano imamo zakazan neki fiksni datum za pocetak radova. Mislim da se to nije desilo u poslednjih 10+ godina.Post sa druge teme :
Ma svi, nema u Srbiji normalnoTo mislis na SNS?