T
Zar stvarno mislis da su im autoputevi toliko potrebni.Blago nama što se radujemo novim autoputevima koji se grade pre svega za rudarske kompanije
Bato, pusti bre te misli, to se granici sa teorijama zavere. Opusti se i raduj se sto nasa zemlja KONCNO dobija ozbiljnu mrezu autoputeva!Izgradi se autoput baš do tog mesta a uz to se otvori i rudnik. Oni rasprodaju sve što imaju i presele se u Bg jer im je stalo do (dužeg) života i odjednom meni taj autoput postane beznačajan. Ovakvih primera ima jako puno, šta će ti kuća i
Profa odlepio, ja bi rekaoBlago nama s ovakvim profama...
Druže...Nema pruge pored svih potencijalnih rudnika, autoput je najbolja opcija za njih, ne investiraju zbog nas sigurno.
Sinoć sam baš slušao ovo i opet se pominje gradnja pruge i izmeštanje regionalnog puta zbog rudnika.
23:40-24:25
za ukidanje auto puteva u Srbiji.Ideja za naziv novog udruženja/pokreta:
Srpski filološki pokret za ukidanje rudarstva u Srbiji.
Može i tako da se preformuliše.Pokret za ukidanje Srbije
Пре сат времена А. Вучић је рекао у Лазаревцу да изградња Брзе саобраћајнице Карађорђе почиње 15 .новембра,ако неког занима....
To mislis na SNS?Pokret za ukidanje Srbije
Jako je zanimljivo sto ovako rano imamo zakazan neki fiksni datum za pocetak radova. Mislim da se to nije desilo u poslednjih 10+ godina.Post sa druge teme :
Ma svi, nema u Srbiji normalno Što bi se reklo mrtva trka...To mislis na SNS?