Orfanelin
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 19.11.2015.
- Pohvaljen
- 1.582
I posle kažu neko ih vređa, ali tako je to kad ljudi ne znaju ni čemu se smeju. Prvo Prilipac nije petlja, već je to deo gde AP izlazi iz tunela, prva petlja je Požega, udaljena ta 3km od tunela.
A to znači da je neka plavušasta cica iz nadležnog kabineta koja je ovo prepisivala na sajt loše prepisala, jer je možda preko veze i dobila taj svoj položaj.
A to isto znači da ste vi (ne svi) zaslužili ovakve cice na ovakvim položajima, jer verujete i držite se ko pijan plota svake sitnice, jer vam baš lepo leglo u datom trenutku da bi ste rekli Labudu da nije u pravu
I tako iz posta u post...
p.s. ček, ček samo da ubeležim koga vrte plavušaste cice: Berislav, Cheyenne, Orfanelin...i Altair koji je lajkovao hahaha
p.s.s. da dodam @NikolaNis koji se ispod sam dodao kao ljubitelj kabinetskih "prepametnih" plavih cica
Petlja se nalazi odmah posle izlaska iz tunela u selu Gorobilje.
Novi snimci sa Sentinela, konacno bez oblaka, malo se lakse vidi cela trasa.
Ovaj put sam izdvojio deo od izlaznog portala tunela Laz do petlje u Pozegi. Plus, dodao sam snimke obe petlje ispod, svaka posebno.
Pogledajte prilog 190829
Pogledajte prilog 190830
Pogledajte prilog 190831
Ono sto primecujem da petlja u Pozegi konacno dobija svoj obris i formu, primecuje se razlika u trasi i novim objektima u odnosu na starije snimke. No, nadam se da ce tek od marta krenuti ozbiljniji radovi.