Sjenica020
Novice
- Učlanjen(a)
- 24.01.2022.
- Pohvaljen
- 34
Hajde da pišemo o realnim situacijama gde nakon Ovčar Banje nastupa minus kao u Sjenici. Jutros h Pž -18, sada -10, sreća pa je sunčano, a kada se na to doda magla...ovih ostalih 20km ima da budu vrlo, vrlo rizična za brzu vožnju, bez obzirq što su i tuneli u igri.
O Pešteri, Pešteru ili kako već, neću mnogo ni da komentarišem, mislim da je upitan nastavak grqdnje. Ima to da se rqzvlači sa početkom jer nas očekuje kriza.
Bolje da smo našli drugi način da povežemo sa CG, a Novi Pazar sa Kv.
U prošlu subotu mi komšija išao do NP preko Krqljeva, kaže da je gore od Ibarske nekad, uz to sneg...skoro 3h putovao do Kv!
Tim ljudima treba normalna veza sa svetom, a ne AP koji će početi za 10g, završiti se za 30g...pa će eto nekad imati ekstra AP.
Što se tiče održavanja, ima na svijetu i težih puteva za održavanje, pa se uspesno održavaju. S tim da su i lokalni putevi Novi Pazar - Sjenica, Ivanjica-Sjenica elstremno teski za odrzavanje zbog užasne infrastrukture, uzbrdica, nizbrdica, bezbroj okuka itd, pa se to ipak jako dobro čisti, sanira i probija tako da me održavanje i ne brine baš to toliko. Drago mi je da ovaj put prolazi bas ovuda, da malo i ostatak države eventualno razmisli kako je tim ljudima na -30 svake godine, po tako užasnim putevima, bez toplane i sa enormno skupom elektircnom energijom za grejanje.