[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=781575#p781575:x524986a je napisao(la):
ZAK » Sre Okt 07, 2020 2:12 pm[/url]":x524986a]Heheheh Miro, slatko me nasmeja...
Pazi,ako si od ranije na temi ja ljude nerviram optimizmom i lakovernoscu.
Donekle se slazem, ne znam odakle si, ali kod nas su, između ostalog, putevi bili katastrofa ( i dalje su). Ljudi su pre iz Nisa dolazili do Bg nego mi iz Pozege... AP nece sigurno odmoci, ali se bojim to sto sam rekla da i fabrike koje se otvaraju to je sve da se radi za male pare, malo bolje nego u trgovini....
Opet sa druge strane, imamo jedno Arilje bogato od malina, ali razvilo neverovatan biznis - brendirao ariljski ves, ariljski pamuk...kad se ulazi u grad vidi se razlika u odnosu na druga mesta. To.se zove preduzetnicki duh, a ni obi AP nemaju.
Jednostavno ,neki krajevi su sistemski zapustani i usli su u tu spiralu o kojoj pricas da svi napustaju mesta, ali opet se nadam da ce se procesu stati na kraj.
Sto se tice doprinosa autoputa ,ovde nema nekih fabrika osim manjih firmi, ako nam bolja putna povezanost ne donese poboljsanje , tesko da ce nesto drugo. Ako nista drugo ,ocekujem Budimku u punoj slavi jer bi se brzo hrana transportovala.
Treba svasta nesto. Od mnogo toga zavisi da li ce biti i koristi, ali iammo sve preduslove, tako da cu ja nastaviti da budem optimista
Izvini @ Igore, opet ja, necu vise mimo teme obecavam!