Dakle zakljucak, na celom "K11", od Surcina pa evo sada sve do Pozege, sve ide dobro, sem najvaznijeg, a to je tih 1-2km glinene deonice, jer oni koce pustanje cak 60km autoputa. Ova glinena deonica koju su radili I vlast, I opozicija, odlicno pokazuje da su obe strane na mestima samo jer su sposobni kao strani agenti, a svima nam je ovde jasno totalno nesposobni za obicno saniranje 1-2km u relativnoj ravnici ili bilo kom drugom poslu za "svoj" narod. I onda takvi namesnici, upravitelji Srbije, I njihova logika, naravno je da pokusaju da zabrane Plecku da slika, jer kao prvo kriju svoju nesposobnost od javnosti, a drugo, jos interesantnije je da autoput koji je javno, tj nase zajednicko dobro jer ga svi placamo, a koji Plecko slika izvan ograde, tj izvan gradilista, shvataju kao Svoju imovinu. Dakle, Plecko van gradilista ne ugrozava bezbednost sebe ni radnika, ali Gazde misle da on slika nesto njihovo, a ne nesto svoje. Tako da mogu I da zavrse ovo I za mesec dana, I da izgrade 5 autoputeva, ja za ni jedne ni druge strane agente, a za mene reketase (porez, akcize I sl) necu glasati. Tek kada I jedni I drugi budu u zatvoru, znacu da je zemlja oslobodjena. Ove sheme da iza sebe, Kurte, nameste Murtu koji ih nece slati u zatvor, je provaljena igranka. I zato kazem, vrlo jasno se vidi na primeru glinene, gde su "jedni" napravili milionske stete bez kazne, (I mojih para), oduzeli ljudima mesece, godine koriscenja zajednickog dobra, izgubili xy od naplate putarina itd, a nigde kazne ni za koga, plus sto rece Pancevac cak imaju I isti nadzor od 2014. Jasno je da je to Kurta&Murta igra, jednog sistema spolja koji im dozvoljava da nas jasu dok god slusaju strane gazde. Medjutim, to se zove veleizdaja, I strogo je kaznjivo. Naravno, kad se zemlja oslobodi teatra.