Hvala za sve! Pre svega što.si na forumu i sto.si jako puno doprineo da nam radovi budu bliže. Zaista je malo " čudno" iz ulaza u tunel gledati na Ljig,hvala i za te slike,a ostaje nada da ćemo sl godine svi uzivati u njima.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=581364#p581364:3j6bjjnl je napisao(la):KrCan » Sre Nov 14, 2018 12:28 pm[/url]":3j6bjjnl]Kad vi necete nesto sveze ja moram nesto bajato! Dakle ovo su bili moji poslednji pogledi na Srbiju ove 2018, tacnije sredina Septembra. Slike su uzasno loseg kvaliteta ali kad nece niko od vas da se proseta moram ja ovako :roll:Truba na obilaznici Pogledajte prilog 9onda nadvoznjak u izgradnji preko obilaznicePogledajte prilog 8Pogledajte prilog 7izmedju pruge i JakovaPogledajte prilog 6prelaz preko puta na ulazu u JakovoPogledajte prilog 5ovo je tacna pozicija buduce naplatne stanice u JakovuPogledajte prilog 4 dalje ka putu za manastir FenekPogledajte prilog 3 pa onda oko vojnog objekta kruznoPogledajte prilog 2 I onda vrlo simbolicno zaista moj poslednji pogled na Srbiju, pre nego sam utonuo u oblake i nostalgiju 8) 8) Most sa tadasnjim stanjemPogledajte prilog 1
A onda ona stara dobra od Drugog nacina "oblaci nebo i dugi put! Dugi put...! :cry
ovo je ta nova obrenovačko/mislođinska raskrsnica, desno za Barič i Bgd a levo za Obrenovac...
evo malo bukobrana...
e onda sam krenuo prema nadvožnjaku preko pruge, prvo što me iznenadilo kad sam došao do mosta preko Kolubare je to što je desna traka skroz završena što se tiče one izolacije i završnog sloja asfalta, u levoj su bili radovi u toku, nisam slikao jer sam morao brzo da proletim s bajsom da im ne smetam...znači most preko Kolubare gotov za par dana komplet, dalje sam naišao na neke slične deonice preko vode, tj.manji mostići i nadvožnjaci koji su isto bili završeni sa završnim slojem, fali samo da se iscrtaju linije...evo slike
pogled prema Obrenovcu
i pogled prema Ubu...
i tako sam stigao do nadvožnjaka preko pruge...da vas ne zbuni na ovoj slici nadvožnjak preko pruge je onaj skroz u daljini...ovo je pogled prema Ubu
a ovo je pogled prema Obrenovcu...
na ovoj slici se vidi da razdelni pojas još nije gotov...ali je desna traka skroz gotova što se tiče asfalta a u levoj fali završni sloj...
i tako ja krenuh nazad za Barič...optimističan