Kamikaza na auto-putu MiloÅ¡ Veliki: Motorista se velikom brzinom kreÄe u kontra smeru!
Prizor koji ledi krv u žilama zabeležen je danas na auto-putu Miloš Veliki, kod mesta Ub.

Za Arilje ce biti razlika tolika, ovde se prica za one koje idu dalje ka Uzicu i Zlatiboru i za njih ce usteda biti 5 minuta ako nije neka ekstremna guzva.Ja očekujem da će razlika zapravo biti 15 do 20minuta. Naime ne sećam se kada sam uspeo da deonicu od Arilja do Pakovraća pređem za manje od 35min a obično 45 minuta uz ogradu da putujem uglavnom vikendom - petak popodne, nedelja popodne nazad.
Najprikladniji opis te vesti od pre 11 godina....Uostalom, tako je obećao predsjednik Vučić, a kad on nešto obeća to tako bude ili ne bude. Treća opcija je skoro isključena.
I kao što smo već pisali a sada je i @sergio_spector empirijiski potvrdio navigacija se slaže sa realnim životom i to je nekih 25/26 minuta od Pakovraća do stare Petlje u Požegi,
i dok čekamo drugi snimak ja sam uzeo sledeću rutu koja je slična budućoj od Pakovraća preko tunela Laz i Munje i Gorobilja pa do Požeške petlje a iznosi oko 25 km.
To je ruta od malo posle Trbušana u pravcu Beograda pa tqako autoputem i kroz tunele do petlje Takovo i iznosi 20km koliko je i nova deonica autoputa i onda ide naplatna rampa pa 5 kilometara regionalnog dobrog novog puta sa malo gužve i navigacija kaže 17 minuta......Sve drugo kao što je gužva.veća rampa i gužva posle Gorobilja može samo podići minutažu.
ZNAČI DA ZAKLJUČIMO.
Novi put će doneti maksimalno 8 minuta dobiti u vremenu ali mnogo više u bezbednosti i komforu i molim sve novinare i ostaleu usijane glave da prestanu da navode gluposti u svojim izveštajima i postovima po forumima.
Ali ovo kako „MUP ima toleranciju i cilj mu nije kazniti već naučiti“ je vrh! Slatko sam se nasmejao, hvala!Ne možemo tako ništa zaključivati, i nemojmo ovde propagirati GPS kao krajnje merilo, jer se često razlikuje i na običnom moto putu, a kamoli na autoputu gde računa prosek svega 100-110km/h!
Merilo je saobraćajni projekat, koji je odredio maksimalne brzine i MUP koji ih kontroliše radarima i kamerama. Čak MUP ima toleranciju od +5 ili sl km/h, i nije to bezveze, jer nije cilj kazniti već naučiti.
U evropi veće brzine on nas, ali i većine zemalja, imaju Turska, Bugarska i Poljska (140km/h) i Nemačka (preko 140km/h) čak neograničeno na skoro polovini autoputeva.
Bila je neka teza za povećanje kod nas na 150km/h ali se za sada odustalo.
Današnji automobili ni ne osećaju te brzine, tako da je to više "politički" problem zbog tobožnjeg zagađenja i potrošnje. Gluposti o "zelenilu" koje su izmišljene u EU i USA samo zbog geopolitike, a iste te su nama "istovarile" oko 15 tona osiromašenog uranijuma 1999. Obično licemerje i pohlepa jer pošto imaju tehnologije sad svake godine pooštravaju propise da bi ih jedino oni i prodavali! Meni je veći doprinos protiv zagađenja to što ugasim auto na svakom semaforu! Ali da ne širim.
Kad bude celokupno završen autoput iz Beograda do Zlatibora će biti dugačak 178km do izlaza Mačkat, i oko 182-183km do privremenog izlaza Sušica. Od toga oko 10km u tunelima i oko 20km sa smanjenom brzinom (80/100km/h)...i ako ne računamo izlazak iz Bgd na autoput jer ne znamo ko odakle kreće (7/15min Blok 45/Sava Centar odnosno ako se polazi sa aerodroma Nikola Tesla onda je oko 7min + od rampe Sušica do apartmana na Zlatiboru oko 10-12min)
...to izlazi tačno 1h 29min, odnosno ako se gleda kazneni prosek 1h 21min
Zato što ni to nije zvanični sajt. Ja sam postavio zvanični sajt na njemu su na svim jezicima cene iste tj. 6400 HUF za 10 dana
https://nemzetiutdij.hu/en/e-vignette/tolls/e-vignette-rates
Meni u Prijepolju pored železničke stanice (Kolovrat) pisana kazna za prekoračenje od 1km/h.Ima ima..meni pisali kaznu za 2kmh prekoračenje.
Poreznici...Sto se policije tice, samo cu reci ko nije doziveo patrole oko Ljiga na staroj magistrali, kao da nije ni vozio![]()
Ima 80 lajkova a 500 pregleda, ne budite lenji ! Udjite na youtube i lajkujte, delite komentarisite.
Što nisi išao na sud?Meni u Prijepolju pored železničke stanice (Kolovrat) pisana kazna za prekoračenje od 1km/h.
Naravno da jesam.Što nisi išao na sud?