Prave na "sredini petlje" ili dole na putu prema Gorobilju?Kod Smiljanić Komercasu počeli izgradnju kružnog. Pre godinu dana, sam pisao o ovom rešenju problema za priključak na put Ča-UE. Trenutno, jedino i brzo rešenje.
Baš na ulazu u Smiljanić Komerc. Na raskrsnici, kada se ide iz Ue i dođe se na put iz Arilja ka Požegi. Jedina logićna pozicija. Okačio sam to pre godinu dana.Prave na "sredini petlje" ili dole na putu prema Gorobilju?
Još jedna potvrda da politika odlučuje a ne struka. Info sa terena je da iako struka traži odlaganje puštanje auto-puta sa obe tunelske cevi (puštanje samo jedne tunelske cevi neće biti jer nije po zakonu) politika je odlučila da to bude 28. juna. Ne samo otvaranje već i puštanje u rad kompletne deonice Pakovraće-Požega.Struka je protiv, ali politika odlučuje... To su mi danas rekli.
Јесте ли сигурни у ову информацију? Пролазим поред скоро сваки дан и нисам приметио никакве активности...Kod Smiljanić Komercasu počeli izgradnju kružnog. Pre godinu dana, sam pisao o ovom rešenju problema za priključak na put Ča-UE. Trenutno, jedino i brzo rešenje.
Pa ovo i nije neko čudo, ima mesta, sasvim je logično i dobro rešenje za one koji idu ka Bg.Baš na ulazu u Smiljanić Komerc. Na raskrsnici, kada se ide iz Ue i dođe se na put iz Arilja ka Požegi. Jedina logićna pozicija. Okačio sam to pre godinu dana.
Juče sam video da su postavljeni semafori, sa sve tri strane i počeli sa radovima. Ja se vraćam u utorak pa ću napraviti fotku. Nadam se da će me neko preduhitriti.Јесте ли сигурни у ову информацију? Пролазим поред скоро сваки дан и нисам приметио никакве активности...
Ti semafori su postavljeni zbog radova na nadvožnjaku i nemaju veze sa pomenutim kružnim tokom.Juče sam video da su postavljeni semafori, sa sve tri strane i počeli sa radovima. Ja se vraćam u utorak pa ću napraviti fotku. Nadam se da će me neko preduhitriti.
Ljudi mogu da ne veruju ili veruju tvojoj informaciji.Još jedna potvrda da politika odlučuje a ne struka. Info sa terena je da iako struka traži odlaganje puštanje auto-puta sa obe tunelske cevi (puštanje samo jedne tunelske cevi neće biti jer nije po zakonu) politika je odlučila da to bude 28. juna. Ne samo otvaranje već i puštanje u rad kompletne deonice Pakovraće-Požega.
Možda će pomeriti koji dan, iako je veliki pritisak vlasti da to ne smeju da urade, ali svakako neće pomeriti 2-3 meseca koliko je stvarno potrebno da se urade sva ispitivanja u tunelu.
Svaki dan tu prolazim i moj utisak je da se uopšte ne radi kružni tok već samo menja postojeći asvalt koji je preskočen da se uradi pre dve godine. Da je tu kružni tok sigurno bi izmestili autobusko stajalište ali nisu već ga samo sređuju.Alo Požega!Dajte neku sliku ovog novog kružnog kod Smiljanića. Dobro je da su setili!!!
Kolovoz je bio u lošem stanju pre mosta, vidim da Strabag radi i novu podlogu kolovoza pre mosta. Time će biti okončana rehabilitacija puta Požega-Arilje. Nadam se i izgradnji kruznog toka ali videcemo.Malopre sam prošao pored Smiljanić Komerca, radi se na kolovozu ispod nadvožnjaka kao i na mostu preko pruge Požega-Čačak, ali na žalost za sada nema nikakvih naznaka da će se graditi i kružni tok koji bi na tom mestu bio spas. Ali zato bar u Gorobilju radovi na KT odlično napreduju.
Na toj lokaciji najjači utisak uvek mi je ostavljala džomba od betona koji se nekad davno izlio iz nekog miksera u traci ka Arilju pre nadvožnjaka, a koju se putari godinama nisu udostojili da sastružu. Tako da rekonstrukcija kolovoza je tu svakako poželjna, eto i ja se još uvek nadam da će u sklopu ovih radova ipak napraviti i kružni tok koji na tom mestu smatram preko potrebnim.Kolovoz je bio u lošem stanju pre mosta, vidim da Strabag radi i novu podlogu kolovoza pre mosta. Time će biti okončana rehabilitacija puta Požega-Arilje. Nadam se i izgradnji kruznog toka ali videcemo.
U tunelu Šarani rade rekonstrukciju habajućeg sloja 9-11.6. u smeru ka Čačku.