Izmišljena afera sa glinenim autoputem od Lajkovca prema Ubu?Ajde stvarno budi realan bar malo...Kolega mi živi u Rukladi,uzeli su mu njive za pumpu i Mek,kada mi je pričao da se autoput na toj deonici raspao pre nego što je puštena ta deonica u saobraćaj nisam mu verovao dok mi nije doneo slike i snimke.Ta deonica je ponovo rađena pre dva meseca skidan je asfalt na ogromnim rastaojanjima na celim voznim trakama i ponovo je asfaltirano.Ako neko ne može da gleda ove lopove na vlasti taj sam ali budimo realni i recimo da je glineneni autoput od Lajkovca do Uba ISTINA!
Mislim da je nesto drugo hteo reci, ali necu da tumacim.
Ono sto mi koji smo pratili znamo je da je radjeno znatno duze, sa svega par masina, jer se cekao Brancic. Kako nam je izgledalo pa ta glinena ne bi bila tooooliki problem, ali se sa njom pere ostalo...
Ono sto ja ne znam, da li je def donesen zakljucak ko je kriv, Mihajlovic je bila izricita da je problem u gradnji, a pokojni Mrkonjic da je problem u kasnijem (ne) odrzavanju pa je voda prodrla u trup itd...sto je neko drugi kriv....
Starosedeoci ovde se secaju neko amaterskog snimka gde momak vozi automobil neotvorenim delom, pre uvidjanja problema, i vidi se da je sve zaraslo u travuljinu i korov.
Ko je strucan mozda zna odgovor, ali i za to sto se ovde provlacilo da je tadasnje saniranje trebalo biti na celom potezu i da ce sleganje biti ponovno, qli ne znam
U glavnom, koliko je i ko je napravio problem je, barem meni, misterija