Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

Pridruzujem se komplimentima, sve pohvale za Vlad089!
@CherryBlossom Asfaltiranje ne traje dugo, treba im par dana sa povoljnim vremenskim uslovima. Ove kosine (kod petlje Lucani) su bas bile problematicne, one su sada pri kraju, ide sitna rizla pa asfalt. Nije ostalo jos puno.

Poslednja izmena:
Не знам на основу чега неко може тврдити да може бити отворено 28.јуна 2025-е. Муњино брдо, друга цев ће бити пробијена можда мало пре Нове године и онда ће неким чудом обе цеви потпуно опремити за 6 месеци поред кинеске нове године. Мени пре изгледа да ће на крају ипак бити Никољдан али 2025-е. Скромно закашњење од само 4 године.

Zaboravio si celu jednu fazu radova izmedju dve navedene. Probijanje nije kraj gradjevinskih radova. Prema vidjenom u tunelu, posle probijanja ima 3 do 6 meseci gradjevinskih radova. U najboljem slucaju moci ce da paralalizuju deo radova na opremanju sa gradjevinskim radovima.

Jul 2025. svakako nije realan rok, a tvrde se mnogo gore stvari u ovoj zemlji.

Kako radi propaganda najbolje se vidi po tome sto 'narod' ne zna da je ovaj put od ljiga do preljine uradila bivsa vlast, samo je vucic dosao da se alika u autobusu kad je bilo otvaranje. Pa nek se uporedi sta je uradjeno.

Cak su morali da izmisle aferu glinene deonice da popljuju 'one bivse'. Odvratno jos jednom.

Evo sad da putas bilo koga rekao bi da mu je Vucic napravio ovaj put. Kolonije maloumnika.
Izmišljena afera sa glinenim autoputem od Lajkovca prema Ubu?Ajde stvarno budi realan bar malo...Kolega mi živi u Rukladi,uzeli su mu njive za pumpu i Mek,kada mi je pričao da se autoput na toj deonici raspao pre nego što je puštena ta deonica u saobraćaj nisam mu verovao dok mi nije doneo slike i snimke.Ta deonica je ponovo rađena pre dva meseca skidan je asfalt na ogromnim rastaojanjima na celim voznim trakama i ponovo je asfaltirano.Ako neko ne može da gleda ove lopove na vlasti taj sam ali budimo realni i recimo da je glineneni autoput od Lajkovca do Uba ISTINA!

To je ovo verovatno:
1732034157363.png

Vrh