Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

Zbog svetog trojstva SNS-CIP-Kinezi
Pa ovde imamo i cetvrtu stranu a ona se mozda pokaze kao i krucijalna a to je madjarska firma koja je radila nadzor. Ili smo je namerno izostavili?
Mislim, sada se stvara u drustvu osecaj da nista ne valja sto se gradilo decenijama i da ce sve to da se srusi (sto je besmislica u najmanju ruku).
Mi bolju projektantsku firmu od CIP-a nemamo, time sto je blatimo sada, pljujemo fakticki na sebe. Projektovali su sve i svasta od mostova i nadvoznjaka, tunela, zgrada itd...
Inace koliko se secam @KrCan je u isti tunel ulazio dok se jos iskopavao, vlad089 prolazio motorom itd itd.
@vlasta I na toj Ibarskoj ce se naci verovatno neki objekat koji je projektovao CIP.
Uopste ne branim nikoga, nemojte pogresno da me razumete (sto verovatno jedan deo i hoce) ali odgovornost se ne trazi tako sto cemo da spalimo i popljujemo celu firmu ili jos bolje nekoliko njih...

Relano, samo treba proveriti da neki inzenjer pejzazne arhitekture ili avio inzenjer nije potpisao neki od ovih mostova ili tunela, oce to da im se omakne
Niko ne tvrdi da ce se nesto ili sve srusiti, ali posle svega sto smo videli i sto znamo, moze li neko da tvrdi da nece!?
previse je ovih "sto samo rade svoj posao" i ovih sto "su im tako rekli" i naravno ne smemo izostaviti profesionalce "to je trebao neko drugi da proveri"

Vrh