Zapravo, ako malo bolje pogledate mapu, petlja Arilje se nalazi na teritoriji opstine Arilje, pretpostavljam da je tu najlakse bilo da se napravi petlja. A o tome je bilo reci i pre nekoliko godina dok je ovaj projekat bio samo u idejnoj fazi.
rekordi se stvaraju da se obaraju, ja mislim da ni na prolece nece biti gotovo, eventualno jesen mada Nikoljdan je vec vaspostavljen kao tradicionalni dan za otvaranja na Koridoru 11Sjećam se 2022. kad su otvarali Preljina-Pakovraće da sam cijenio da će završiti radove u proljeće 2024. i kako mi je to daleko bilo, a uzimao sam baš kao krajnji datum.
Evo biće proljeće ali 2025. g. Tužno zaista... 30 km auto-puta 6 godina. Ja mislim da je to rekord.
Svaka cast ovom coveku i ako je uspeo par desetina porodica da spasi "izgnanstva", danas da ode u penziju imao bi zaostavstinu da mu se ime u mestu vecno pamti. Neverovatna je stvar kako se iz aviona vidi kad je neko obrazovan (ne mislim na posedovanje diplome), odmeren, strucan, recit, domacinski nastrojen...i jos mi je vise neverovatno da mi u nasoj maloj Srbiji ne mozemo naci 50-ak ovakvih ljudi da vode gradove i opstine na radost svih nas a nezavisno na stranacku pripadnost i knjizicu.Apropo ovog prethodnog snimka u Ivanjici gde javna rasprava tek treba da usledi, stavicu ovaj snimak iz Topole gde je javna rasprava za Karadjordja upravo zavrsena. Mislim da je ovo prvi put da je lokalna samouprava "zalegla" I stala uz interes lokalnog stanovnistva I svela rusenja na trasi na minimum I izasla u susret iznad svakog ocekivanja. Dobar primer u vezi ekspropriacije za sve druge u Srbiji.
Hvala za slike, sjajno kao i svaki put.