ja to računam od izlaza iz užica ne baš iz centra 35 min ali morao sam baš sporije voziti zbog magle. vidiš daciu ispred mene što je ubijala koliko sporo vozi a nigdje niko...Cekaj bre, kod Slobodinog stadiona u Uzicu si bio u 3:42:00, u pakovracu na rampi si bio u 4:23:00, to je po mojoj racunici 41 minut. sto je sasvim ok vreme, al je daleko od ovih 30 sto si napisao
Nijesi brzo vozio no nisko lećeo.ja to računam od izlaza iz užica ne baš iz centra 35 min ali morao sam baš sporije voziti zbog magle. vidiš daciu ispred mene što je ubijala koliko sporo vozi a nigdje niko...
kad je sve čisto u proljeće i kad je noć - nešto malo preko 5 sati čiste vožnje
možda se drugi umaraju dok voze i hvata ih nervoza. mene vožnja baš opušta.
Pa vreme odakle sam ti racunao u Uzicu do naplatne rampe u Pakovracu ima oko 47km +-300 metaraja to računam od izlaza iz užica ne baš iz centra 35 min ali morao sam baš sporije voziti zbog magle. vidiš daciu ispred mene što je ubijala koliko sporo vozi a nigdje niko...
kad je sve čisto u proljeće i kad je noć - nešto malo preko 5 sati čiste vožnje
možda se drugi umaraju dok voze i hvata ih nervoza. mene vožnja baš opušta.
Verovatno ste pisali o ovome, ali meni je nova informacija, pa eto možda još nekome bude. Od Požege do granice će kinezi raditi kroz koncesiju put, kaže naš tiktok ministar.
Slažem se sa tobom, apsolutno tačan redosled poteza. Samo što su u našem slučaju radovi kod Duge Poljane "otvoreni" još pre neku godinu, ne sećam se tačno.Pa prvo ide javni uvid, pa zalbe i primedbe, pa se nakon toga usvaja plan kao konacni. Onda bi trebalo da se krene u proces eksproprijacije i izvodjenja radova.
Tako je, Vučić je tada rekao do 2027 će biti gotovo.Slažem se sa tobom, apsolutno tačan redosled poteza. Samo što su u našem slučaju radovi kod Duge Poljane "otvoreni" još pre neku godinu, ne sećam se tačno.
A kad uopste ovo krece? Sta se ceka? Mozda da prebace sa masine sto su do Pozege sada?
Kad bi počeli deonicu 1 ove godine, otvorili bi u isto vreme do petlje Arilje.U tom dokumentu su jasno razrađene deonice 1 i 10
Zato što kad otvore do Lučana reći će (tj. slagaće) da su otvorili do Požege, prema obećanju do kraja godine. A onda kad realno otvore do Požege bi bilo glupo da opet kažu da su otvorili do Požege pa će reći da su otvorili do Arilja.Zasto se ova petlja Arilje zove tako a u Pozegi je?
Boze me sakloni stvarno mi nije jasno gde su je stavili.
Ovo kad bude guzva na petlji u Pozegi, treba otici do petlje u Pozegi zvana Arilje i tu se iskljuciti, pre ce se stici do Pozege.