Da li si pogledao ceo snimak.Deluje da se dosta ozbiljnije radi, posebno ovaj deo do tunela Laz, ovo sve moze da bude gotovo za par meseci. Dosta su napredovali sa nasipanje, gore pre tunela predstoji jos betonskih elemenata da se odradi ali ovo je do sada najbolji deo sto se tice radova...
Mozda nismo gledali isti snimakDa li si pogledao ceo snimak.
Удес.Na putu Požega–Užice se već sat vremena nespomično stoji. Gugl mape pokazuju da je nešto u mestu Uzići, ali nijedan portal nije objavio ništa.
Djaba im objasnavas, poenta im je da napisu sto vise postova kako bi bili zabelezeni.Nista niste novo napisali, na desetine postova je vec konstatovano da se traljavo radi, da je eksproprijacija uzasno lose odradjena, da su radovi bili u prekidu 6 meseci, mozda i duze... Na snimku se vidi posle velike pauze da se "nesto" radi i da postoji neki napredak. Po prvi put je neki deo asfaltiran na ovoj deonici, po prvi put se "vidi" trasa kuda prolazi. I po prvi put sam zapazio ugradjene cevi za odvod i nasipanje pred asfaltiranje (ili mi nismo gledali isti snimak?)
Najveci problem jeste tunel Munjino Brdo, dok njega ne probiju, mozemo samo pricamo u prazno i da se frljamo rokovima 2036, 2030, 2045...
P.S. Mene vise zabrinjava cinjenica da se o svemu ne govori u javnom prostoru cak i oni koji bi trebalo da govore. Da nije ovog foruma (pojedinih clanova koji zasluzujuju medalju realno) apsolutno ne bismo imali pojma sta se desava... Tuga stvarno...
Sad se vidi sta je sve moglo biti uradjeno za tih tri meseca zastojaPosle jace od dva meseca novi video snimak, napokon sve kocke da se poklope da snimim nesto. Snimak od Pakovraca do tunela Munjino Brdo u Lucanima, prvi put sam sad snimao iz kola u pokretu, gde mi dron ode malo van puta tad sam gledao kuda ide auto (iako sam bio suvozac, navikao kao vozac da gledam kuda se ide )
Srdjane, dali su na 2:51 i 3:07 na snimku sa desne strane, novi stubovi za izmestanje dalekivoda?