mekbejn
Advanced
dovoljno je proci Ovcarsko-kablarskom klisurom i videti broj spomenika ljudima koji su tu poginuli - na stenama, pored puta, u provaliji. Mene taj deo puta najvise plasi i mozda i najvise se radujem tom delu Cacak - Pozega
Pa povela se prica o opravdanosti gradnje a ovo sto ja pricam ima veze sa opravdanoscu gradnje.MilisaV":1uc7un9e je napisao(la):Orfanelin vodi neku priču koja nema mnogo veze sa ovom temom " Autoput Surčin-Požega (takozvani Koridor 11)"
Ima Kraljevo i Gradjevinski fakultet u saradnji sa Novim Sadom. Al ja pricam o nekim malim univerzitetima ne o malim fakultetima.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=361543#p361543:1uc7un9e je napisao(la):mekbejn » Pon Dec 07, 2015 2:05 pm[/url]":1uc7un9e]Cacak vec ima Tehnicki fakultet, a Kraljevo Masinski
samo treba da pogledamo kako se radi u inostranstvu. najbolji kadrovi ne tezgare za 2-3 hiljade evra nego rade u kompanijama kao što su apple ili google za ogromne sume.
mi nemamo gugl i apl ali imamo EPS i Telekom i ako gde treba da rade ti kadrovi to su takve firme.