[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=747578#p747578:b9ee7iuf je napisao(la):KrCan » Sub Jun 13, 2020 3:04 pm[/url]":b9ee7iuf]Miki petlja u Preljini je privremena. Ona ce umesto ceone biti u selu Konjevici, napred nize ka pravcu Kraljevo, nekoliko km! Tacno na istoku Cacka. Sa tom petljom ce biti Cacak simetricno pokriven. Bojim se da bi jos jedna extra u Trbusanima ipak bila previse tri cvorista za grad velicine Cacka!
Drugo, zelim da se osvrnem za jucerasnje gostovanje drzavnog vrha ulaznom portalu tunela Laz! Totalno neznanje i dezinformacije! Mogu slobodno da konstatujem!
Prvo, Atlas Copco masina koja radi u tunelu /inace identicna masinama koriscenim na 3 i 4 sekciji na AP u CG, koje sam prikazao na reportazi prosle godine sa trase kroz Cg/ a za koju kazu da je "naj jaca i najbolj" je svedska, a ne njemacke proizvodnje! Burgije kojima busi se izvlace od 3-6m i zaboravio sam tacno koliko desetina rupa izbuse u jednom turnusu! Pitacu inzinjera Koprivicu pa cu vam preneti, tako da je to otprilike dnevno oko 5 do 6m moguceg busenja dnevno, bez obzira na vrstu materijala! I to naravno u jednom pravcu. Dalje sipovi koji se pominju su na izlaznoj strani tunela Laz u onom delu u nastavku leve cevi gde je veci uspon sa te leve strane!
Moram i ja priznati da sam bio odusevljen "zabezeknutoscu" gazde kad je u trenu ukapirao da mu brzinom puza od 0,8m po danu treba bar tri godine za probijanje :lol:
E sad da vam kazem jos jedan podatak, a vi me proglasite idiotom! To je ako zaista ne bude nekog dodatnog velikog poremecaja zbog ove korone, za Vidovdan 2022 ce te se voziti Ap do Pozege
P.S sto se tice prioritetnog zavrsetka prvog dela do Pakovrace, to zaboravite! :kk:
Koliko se ja radujem ovim Krcanovim demantima i eksluzivama pa to je za pricu. Imam utisak ponekad da KrCan ima neke "sifre"