Lose sam se izrazila verovatno . Ima izreka kod nas kad se izgubis u necemu " ne unam ni da li sam dosao ili posao" konkretno sam mislila na situaciju gde vas zatekne lose vreme. Znaci krenuo si ,vozis i vidids da je sve losije i losije...nisam mislila nista drugo izvini ako sam te uvredila, nisam htela. I samo se nafovezala da nekad nekome mozda dobro dodje da u takvoj situaciji ima i brojeve putara da ide iza kamiona koji cisti traku.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=695943#p695943:28qyefqv je napisao(la):branik » Pon Jan 06, 2020 1:19 pm[/url]":28qyefqv]Miro, šta misliš pod ovim "kao @ branik krenete i ne znate ni gde ste posli ni došli sto se kaze...."?
A verujem da je malo kamiona. Ovde je svojevremeno tako bilo raspoređeno da jedan treba da predje po 3 sela i onda da bude slobodan. Niti ima efekta tako cistiti, niti ljudi tako mogu da rade, ali neko je resio da ustedi.... u Pž prosle zime je ubedljivo bila najgora zimska sluzba od kad znam, cak je snega i na putu za nasu bolnicu bilo sto se ne pamti. Ustede, tenderi , sve po propisu...zato nam i jeste ovako