[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=644519#p644519:ahuw5622 je napisao(la):
nikolino » Čet Avg 01, 2019 6:30 pm[/url]":ahuw5622]Sto se tice deonice od ukljucenja na AP kod Obrenovca do Gazele ja sam merio vreme poslednjih 10tak puta i trudio se da vozim po propisu. Na delu gde je put rezervisan za saobracaj motornih vozila, ogranicenje je 80 a ja sam vozio malo ispod 90. Najbrze sam prosao za 25 minuta gotovo bez ikakvog saobracaja (postovao ogranicenje u naseljenim mestima), a najsporije jednu nedelju uvece, kada je delovalo beznadesno, a put je tek bio ogreban za renoviranjeza i trebalo mi je 35 minuta. Na semaforima je bila ogromna guzva, ali su dugo drzali zeleno, pa sam iz 2 puta prosao. Prakticno sam izgubio u toj guzvi samo oko 10 minuta. Kako je izgledalo, mislio sam da cu spavati u autu.
Poslednji put kada sam isao, bila je takodje nedelja i bila je velika guzva, ali su semafori bili iskljluceni, asfalt nov i tad sam stigao za 30 min do Delta sitija preko novog mosta, sto je dalje od Gazele.
Od Gazele do Umke ima 18,5 km i tu je sasvim realno da se putuje 15 minuta u bilo koje doba dana +- 2 min zbog semafora kod Zeleznika i kod Ade.
Od Umke do ukljucenja na AP ima 8 km i tu Google kaze da se putuje 10 min, sto je izgledno kada nema guzve, a kada je ima, opet ne moze biti preko 20 min. Na toj deonici kada je guzva i vozi se u koloni, preticanjem se moze ustedeti maksimalno minut i neki to i dalje rade. Taj minut sigurno ne vredi rizika i jako bi mi bilo drago da se to iskoreni i da tu deonicu prolazimo bezbedno.