nikolino » Wed Apr 24, 2019 1:53 pm[/url]":2yr4klxn]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=618581#p618581:2yr4klxn je napisao(la):
caribrod » Sre Apr 24, 2019 7:25 am[/url]":2yr4klxn]
Gledajuci snimak sam zakljucio da je nadvoznjak, ali svejedno, to je ogromna kolicina materijala. Poredio sam visinu masina od oko 3m i zakljucio da je visina do kolovoza oko 10m. Nasuti 10m visine x 20m sirine x 150m duzine je najmanje 30.000 kubika materijala. U najvece kamione staje 10 m3 sto znaci da je potrebno 3000 kamiona punih materijala da se doveze na nasip. Potom je potrebno da se asfaltira u 3 sloja, postavi signalizacija, linije, ograde itd. pa tek onda da se pusti u saobracaj. To se nece desiti do Juna sigurno i u to smem da se kladim. Ne bih se kladio, ali mogu da kazem da mislim da nece biti zavrseno pre kraja godine.
Bez obzira na rokove, ja bih voleo da nekad neko kaze da je pogresio. "Ljudi zaj..ao sam se, izvinite, od vasih je para...", ali okreni obrni svakako je od nasih. Za glinenu ovi kazu da je glina, oni kazu da je priroda, za istocni krak ovi kazu da je priroda, oni ce reci da je glina, ali na kraju ne odgovara niko za ozbiljne propuste, ni ovi ni oni, ko god da su i jedni i drugi. Popravku glinene placaju gradjani Srbije, koliko sam cuo od ministarke, a ovo sad ne pominju, kao da ce to neko fraj da nam uradi.