@gygy hvala za informacije,i hvala što si nekog "pritegao" da nesto kaže. Mislim da za tu opciju nisu ni ti okolni putevi sređeni, ide zima,gužve... iskreno mislim da će ipak svi ići Ibarskom.... Ali znaju ovi ljudi puteve pa će neko i reci koliko je to km,kakve bi gužve bile... kao @ stara mo što očigledno zna kakav bi haos nastao.
@ Niko , dobar ti taj plan nema šta,da zaobidjemo pola Srbije radi 26km AP ì opet smo tek u Obrenovcu..... hahahahahaha. Ali ko zna koliko će još ,eventualno ako puste ovakvu varijantu, trebati rekonstrukcija ginene pa možda svi resimo da upoznamo Srbiju kroz jedno takvo putovanje....
Iskreno ,nije neka varijanta ovo što gygy kaže,ali biće lakše ljudima koji su blizu AP ....pa nek makar oni imaju neku korist.
Mi ostali ćemo verov od jeseni naredne godine možda tuda proći...
@ Niko , dobar ti taj plan nema šta,da zaobidjemo pola Srbije radi 26km AP ì opet smo tek u Obrenovcu..... hahahahahaha. Ali ko zna koliko će još ,eventualno ako puste ovakvu varijantu, trebati rekonstrukcija ginene pa možda svi resimo da upoznamo Srbiju kroz jedno takvo putovanje....
Iskreno ,nije neka varijanta ovo što gygy kaže,ali biće lakše ljudima koji su blizu AP ....pa nek makar oni imaju neku korist.
Mi ostali ćemo verov od jeseni naredne godine možda tuda proći...