Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

Miro ove bele linije su u ona dva mosta pre tunela i do njih su skoro dosli.

Darko,od kad je ova slika? Jesu trasirali,sredili brdo ispred ulaza ali nema asfalta.... Samo od Ljiga je započeto asfaltiranje a tamo prašina i zemlja,koliko sam ja videla. Nema bre nikog u 12 h.
Ne znam koliko prolazis tuda, ali sto kaze Vlasta,stavili još jedan semafor ( malo je onaj u Ljigu što nam dušu uzima) i fali jako malo da osposobe da direktno idemo Ibarskom i to tako stoji i stoji... Sve je to "malo im treba " ali kad ne rade to nikako da bude gotovo.
I da dodam naknadno - to je tek započeto sa asfaltom,tačno se vidi da treba više slojeva

Glinena deonica slike od juce haos sve prekopano i ponovo rade .

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=575294#p575294:3h99tmxq je napisao(la):
MiraC » Čet Okt 18, 2018 3:42 pm[/url]":3h99tmxq]Darko,od kad je ova slika? Jesu trasirali,sredili brdo ispred ulaza ali nema asfalta.... Samo od Ljiga je započeto asfaltiranje a tamo prašina i zemlja,koliko sam ja videla. Nema bre nikog u 12 h.
Ne znam koliko prolazis tuda, ali sto kaze Vlasta,stavili još jedan semafor ( malo je onaj u Ljigu što nam dušu uzima) i fali jako malo da osposobe da direktno idemo Ibarskom i to tako stoji i stoji... Sve je to "malo im treba " ali kad ne rade to nikako da bude gotovo.
I da dodam naknadno - to je tek započeto sa asfaltom,tačno se vidi da treba više slojeva
Miro u pravu si sporo mnogo prosao sam po noci pre neki dan .

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=575299#p575299:2a1jluvi je napisao(la):
Darko78 » Čet Okt 18, 2018 3:56 pm[/url]":2a1jluvi]Glinena deonica slike od juce haos sve prekopano i ponovo rade .
Dal je negde pisalo da treba do kraja novembra to da bude gotovo... Bravo Darko za sve slike,ovako ćemo izgleda pratiti odnos zemlje i asfalta najtačnije! Satelit!

Nažalost boljih slika nema a mozda je i bolje ,samo nek završe ovu bruku više .A ako neko očekuje pravdu i neke sankcije nismo mi još u tom stadijumu demokratije nažalost.

Само чекам да искористе навалу смрдибуба за продужење рока.

Елем, једна новост (барем за мене. У ЕУ се размишља о повећању максималне дозвољене брзине на аутопутевима са 130 на 140 км/ч. Вероватно ће се прво тестирати у Пољској. Разлога је као и за сваки предлог много, од скраћења путовања, повећане сигурности просечног ЕУ аутомобила итд, али ми је најупечатљивији један невероватан разлог - повећање зарада на услугама поред аутопута, јер је статистика показала да они који просечно брже возе, више троше на одмориштима... Мислим да је овај разлог превладао.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=575285#p575285:s5fibw4n je napisao(la):
MiraC » Thu Oct 18, 2018 4:23 pm[/url]":s5fibw4n]Zar ima toliko od tvojih slika...ma nista pipnuto nije,samo 3 radnika obezbeđuju mrežu.

Miro stvarno mi nije jasno - da završe neke sitinice i puste to, da nam zamažu oči da se nešto dešava, to bi možda progutali, ali ovako neke stvari stoje gde je očigledno reč o samo par dana rada?

Pa to bi imalo mnogo veći efekat nego one gebelsovske propagande od strane onog lika Maslara.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=575372#p575372:3c2qk6ji je napisao(la):
vlasta » Čet Okt 18, 2018 7:59 pm[/url]":3c2qk6ji]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=575285#p575285:3c2qk6ji je napisao(la):
MiraC » Thu Oct 18, 2018 4:23 pm[/url]":3c2qk6ji]Zar ima toliko od tvojih slika...ma nista pipnuto nije,samo 3 radnika obezbeđuju mrežu.

Miro stvarno mi nije jasno - da završe neke sitinice i puste to, da nam zamažu oči da se nešto dešava, to bi možda progutali, ali ovako neke stvari stoje gde je očigledno reč o samo par dana rada?

Pa to bi imalo mnogo veći efekat nego one gebelsovske propagande od strane onog lika Maslara.
Cela ta petlja je pred očima javnosti,to svi vidimo kad prolazimo ,a njih nigde nema.
Kakav je to sistem rada ne znam.
mozda vise rade na drugim delovima,ovo sto Darko kaže na onom " glinenom delu" što se vidi na satelitu,ne znam.
I sve sam pričala u tom smislu da mi to sve jako puno liči na prošlu godinu ,a u same radove ja se ne razumem,možda odvoje 15 dana i sve odrade na brzinu Nzm. Ali prošle godine mi do 20 dec cekasmo da malo ubrzaju....

Zar vam nije vec jasno da ce nam servirati pricu kako se autoput nece moci otvoriti jer rade "ogroman posao na glinenoj deonici"

Uvek su krivi "oni pre nas" ;)
Ono, nije da nisu krivi, al nista vise od ovih sada, a verujem i nekih buducih...

Uvek ostavljam po strani sitaciju u tunelu, mada se i tu prica morala davno korigovati, ali i po ostatku ove nesrecne deonice Obrenovac - Ljig imamo sliku i priliku svega loseg. Losa organizacija, los tajming, los (nedostatak) kontinuitet radova...
Bojim se samo, kako ce se to odraziti na kvalitet izvedenih radova.

Sent from my HTC Desire 526G dual sim using Tapatalk

Laki,samo bi nam trebale česte rekonstrukcije,preusmeravanje...a sto neko rekao videćemo za 5 g kako će ovaj ostali deo izgledati. Što se tiče scenarija,ja bih prva volela da nismo u pravu,ali realno i objektivno gledajući nisu se pretrgli cele ove godine u nekom radu. Dva meseca je do Nove godine,videćemo,ali treba biti spreman na sve.
A tunel je posebna priča,pre 7 mes je probijena druga cev i imaju još 2 mes,ja ne znam kako je to na K 10,ali 9 mes je dosta vremena,a o onoj drugoj cevi neću ni da govorim,ona je pre više od godinu probijena.... Ali dva meseca imaju,pa će sve biti jasnije.

Mali presjek stanja petlja Ljig petlja Lajkovac duzina oko 20 km.
Pogledajte prilog 2
izgleda da je uradjen i jedan sloj asfalta na vezi sa petljom
Pogledajte prilog 1
Ovo je deo koji se video na Krcanovim slikama gdje je ostalo oko50 metara da se asfaltira.Na levoj trasi je nedavno uradjen deo zavrsnog sloja koji je nedostajao.Vidi se da napreduje oblaganje recnog korita .

odmorište u blizini petlje Ljig .Desno deluje gotovo .Ali ovo su sitni radovi .
Na ovoj deonici veoma malo ostalo da urade i možemo reċi da se privodi kraju ne znam dokle su stigli sa signalizacijom .Ovo su tri dela koja se još rade sve ostalo je odavno gotovo.

Darko, taj satelii ti ne treba za petlju Lajkovac...Sve sam ja to video svojim ocima i ovde vam pisao....I kako napreduje spajanje i dokle je stiglo i sredjivanje obale i nasipanje starog toka reke ( jer je Reka ponovo preusmeravana 200 nize od mosta ,sa materijalom koji je vadjen sa tzv glinene deonice ). Popdne ce verovatno ici tamo,pa cu videti ima li kakvog napretka....

Pratio sam Niko i jedva cekam ponovni izvestaj.
Učini mi se da ima napretka tako mi deluje....

Niko javljaj situaciju! Ima li ikog,kako se radi.... Obraduj nas malo!

Drugari,izvinjavam se....Neki virus me je oborio tako da ništa od obilaska deonice danas kako sam najavio. ..

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=575220#p575220:2jh9kd70 je napisao(la):
Žika » Thu Oct 18, 2018 8:54 am[/url]
":2jh9kd70]

file.php

Pogledajte samo koliko je pao broj vozila od Dića do Gornjeg Milanovca, upravo tih 5-6 hiljada, ovaj ap će i Ibarsku konačno vratiti u normalne tokove i učiniti je bezbednijom jer je prešla svoj maksimum već tridesetak godina.

Isao pre dva dana do Obrenovca, meni deluje da je ono odvajanje od 500m uradjeno samo za potrebe pravljenja privremenog kruznog toka koji ce da opsluzuje tu raskrsnicu (kao i u selu Dici) dok se ne izgradi prava petlja. Jedino sto u Dicima nema guzve, a ovo je preoptereceni put za Obrenovac.

:gobb:
Nemame nema, al zato kad se vratim dodjem kao deda mraz!!!!
U tunelu Brancic leva traka spremna za asfaltiranje!!!
Trup kolovoza nasut i sa ne strpljenjem ceka crni pokrivac bica i lepa reportaza kasnije

Bravo ! Svaka čast! Njima vremenski uslovi ne predstavljaju problem ,mogu da asfaltitaju kad god hoće Nego,glupo pitanje - Jel to ona sto je davnih dana probijena ili ona sto je u martu?

Vrh