MiraC":2tpe2rj3 je napisao(la):
Garfild,više je mučno slusati rokove i pomeranja,ali kad bi ispunili jednom pa da se popije u to ime !
Vlasta ,ko pohvata istinu u celoj toj priči,ko je kriv,ko ne radi kvalitetno a ko je dovoljno dobar,koliko će to da sve košta zapravo....e tom treba dati medalju.
Ja lično sve više verujem da najpre Ministar.Mihajlovic priča mnoge stvari samo da bi skupila političke poene i pravdala svoju nestrucnost ili svog sektora.
Zaista sam bila nekad oduševljena što je jedna žena uspela da se izbori da bude Ministar,da se nosi sa takvim poslom,pa ono obilazenje gradilišta....ma sve mi je izgledalo kao jedno odgovorno ministarstvo,koje će rešiti mnoge probleme,ali avaj...izgleda da je politika ispred svega,da se daju nestrucne procene,izjave bombasticne, a onda se sve pomera za po 6 mes,za godinu,za godinu ipo....
Naravno Miro da je politika iznad svega. Doticna, bolesno ambiciozna gospodja iz "Regiona" (...) oh pardon, iz vladajuce koalicije je danas na funkciji koja nema direktne veze sa izgradnjom A2!
Te kao sto ministar odbrane (ma kakav nas zadesio
) ne komentarise skolstvo ili zdravstvo, tako ni ona nema sta da komentarise izgradnju A2, a narocito dal ce se raditi 'iz pocetka' !
A iz pocetka se svakako nece graditi ne 4 nego niti jedan kilometar i to svako sa iole zdravom pamecu zna.
Lako je ici po Srbiji i 'srati', lupati packe i pretiti?!
To nas narod voli i to pozoriste gledamo iznova i iznova od politicara.
A to sto narod ne zna da stavi prst na celo, razmisli i vrlo lako dodje do zakljicka da je vlast u rukama tih ljudi, pa samim tim i svi mehanizmi kako kazne, tako i nagrada, da se mogu ukinuti i dozvole za rad, da se mogu naplacivati penali...
Da je ok produziti rok za izgradnju tunela jer 'nepredvidjena' losa geologija iziskuje dodatne radove, ali i usporava gradnju, ali da nikako nije OK 2 GODINE (!) 'zaje*******avati' narod lose obelezenom devijacijom kod Ljiga!!!
Da nikako nije ok da 10 meseci nakon isteka prvobitnog roka znatan deo deonice koja ide po obodu Ljiske (reka) doline nije finalno asfaltiran!!!
Da vec izgradjeni nadvoznjaci iznad aitoputa za lokalne puteve nisu povezani sa tim putevima !
Da se most i preusmeravanje, kao i uredjenje dela korita Kolubare kod Lajkovca razlace kao da je rok 2022, a ne da je davno istekao!
Mi smo postali naopaka zemlja sa naopakim ljudima koji biraju (logicno) naopake vodje.
Kada politicaru pokazes da ti je sve jedno sto km autoputa kroz gotovo ravnicu placas skuplje nego km autoputa kroz planinu, ne ocekuj postovanje i odgovornost od politicara.
Kada politicara koji te gleda u oci i laze ne kaznis na izborima, vec mu das jos vecu podrsku, sta mozes ocekivati nego da te laze jos vise?
Sent from my HTC Desire 526G dual sim using Tapatalk