dedinje":3qq327az je napisao(la):Hazard, da li ti imaš vozačku dozvolu? Kažeš "to što je neki auto krš ili star ne znači da ne može da razvije brzinu" Zaista može.
"Šta fali autu koji je star 10 i više godina" Ne fali ništa, zavisi koliko je prešao i kako je održavan. Ipak se pitam zašto su polovni automobili duplo jeftiniji od novih? Kažeš da bi 450 km autoputa prešao za 4 sata. Može to ali mislim da je veliki napor za prosečnog vozača. I da dodam, pruga Beograd-Bar nikad neće biti celom dužinom "brza pruga" pošto je njen veći deo planinskog tipa.
:kafa:dedinje":v3229auo je napisao(la):Objavljujem kraj polemike.
shumar":1lykt47u je napisao(la):Ne znam da li si mene prozvao ali pošto se pronađoh ...
K10 - EIB, EBRD, WB, Helenik plan i budžet RS, sa napomenom da se ne zna ko će finansirati završetak BG obilaznice (sve opcije otvorene)
"K11"- Budžet RS, Azeri kreditom, predugovor Kineza kreditom, a koncesija za sad ni jedna još nije potpisana a da li će videćemo. (U planu koncesija za dve deonice do Požege)
miki_ns":1nslnci0 je napisao(la):Dobro je da rade, al imeni ovaj početak radova u sred nekog polja i prva deonica do sredine nekog drugog polja uopšte nisu jasne! Pošto postoje problemi sa utvrđivanjem trase oko samog Beograda, zašto pobogu nisu krenuli od Obrenovca ka jugu, ili od Preljine (Čačka) ka severu, ali da bar deo može odmah i da se koristi kad bude gotov. Ovako će prva deonica biti gotova u nekoj pustopoljini, do koje vozači koji sad koriste Ibarsku magistralu neće imati baš nikakav pristup.
misko87":17m2zfgc je napisao(la):A i da su ga zavrsili opet bi nam bilo svejedno. Ovo parce ne vodi ni od kuda i nigde.
svsavic":19dadook je napisao(la):Predsednik opštine Obrenovac je u beogradskoj hronici izjavio da se trasa autoputa BG-Obrenovac još utvrđuje i razmatra (nadležnost ministrastva građevine tj Velje Ilića) i da se danonoćno radi ekspropriacija za varijantu desnom stranom save.
Kartograf":12u66i2j je napisao(la):svsavic":12u66i2j je napisao(la):Predsednik opštine Obrenovac je u beogradskoj hronici izjavio da se trasa autoputa BG-Obrenovac još utvrđuje i razmatra (nadležnost ministrastva građevine tj Velje Ilića) i da se danonoćno radi ekspropriacija za varijantu desnom stranom save.
Bila bi fora stvarno da eksproprisu svo to zemljiste i na kraju ipak odluce da idu levom obalom. To me ne bi zacudilo.
svsavic":2uzsfkpw je napisao(la):Predsednik opštine Obrenovac je u beogradskoj hronici izjavio da se trasa autoputa BG-Obrenovac još utvrđuje i razmatra (nadležnost ministrastva građevine tj Velje Ilića) i da se danonoćno radi ekspropriacija za varijantu desnom stranom save.