AleksandarGrf
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 21.10.2015.
- Pohvaljen
- 1.311
Najjace je kad se Srbi i Srbogorci medjusobno hvale kako je super kod ovih drugih u zalbi na domace stanje.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=488536#p488536:2bvf8t43 je napisao(la):Branko_UE » Sre Nov 01, 2017 11:07 am[/url]":2bvf8t43]Earth, odlični snimci iz CG. Dobra praksa da dron snima gradilište, tako šira javnost kojoj je i namenjen put ima jasnu sliku šta se radi, kako se radi, ko radi... Ali oni bar imaju šta da snime, kada je kompletno gradilište aktivno, sve puca. Lično sam se letos uverio u ovim brdima iznad Podgorice.
I ja bih isto radio u ovakvom tempu izgradnje, odličan marketing. Ali šta da snime ovi naši kada je progres smešan.
Mi smo u okviru naših usluga postavljali kameru na gradilište kako bi Investitor imao online pristup 24 h da vidi šta se dešava. Da vidi šta plaća. Nema laži nema prevare.
Sta puca prijatelju? Sto grade prvo deonicu u sredini? Sto nisu ugovorili petlju pa ce od niceg ka nicemu da ide preko nicega? Sto imaju identican model nasem pa ni po tome nisu ni bolji ni losiji ? Sta je to konkretno zavrseno i u kom roku i za koje pare pa da se neko divi?
Banana prica bre kao i ova nasa. A ti ga nahvali kao da je Svajcarska, ajde pusti te smesne price.