varos kapija
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 04.10.2007.
- Pohvaljen
- 2.324
Sta ce da rade sa ove 3 kuce? Naprave tunel ispod njih?
Nadvoznjak za lokalni put je ispred, vidise na snimku fale mu jos grede.Rušiće ih sigurno, autoput bi prema visinskoj koti svakako trebao da prođe ispod, a iznad će verovatno biti nadvožnjak za lokalni put...
sta je sa njim, nisam ga video na temi 200 god?Eh, sada nam treba @Earthmoving koji je imao digitalni prikaz tih visinskih razlika, i tunel je pod usponom cini mi se
Tu spavaju radnici verovatno im se osladilo da nisu u kontejneruPogledajte prilog 181063
Sta ce da rade sa ove 3 kuce? Naprave tunel ispod njih?
Zadnjih 20 sekundi snimka, se vidi da trup puta ide kroz Gorobiljsko polje. Da li ovo znači da će uključenje na postojeći put UE-ČA biti negde u Tatojevici ili možda u Prijanovićima?
Ne bi trebalo da su tu radnici, radnici bi trebalo da su u onoj kući ispred tunela Laz.Tu spavaju radnici verovatno im se osladilo da nisu u kontejneru
To mislim da je onaj patrljak nastavka ka Užicu gde će prekinuti.Zadnjih 20 sekundi snimka, se vidi da trup puta ide kroz Gorobiljsko polje. Da li ovo znači da će uključenje na postojeći put UE-ČA biti negde u Tatojevici ili možda u Prijanovićima?
Не не, прикључак је у Димитријевићима пре Шаптовића неких 500 метара када се иде из Пожеге, нисам гледао снимак али могуће је да није снимио јер се баш види како су насули за прикључак и стубови су урађени за мост....To mislim da je onaj patrljak nastavka ka Užicu gde će prekinuti.
Priključak bi trebalo da bude dvosmerni na put ka Arilju, između Šaptović servisa i skretanja za Prilipac
Na google earth je malo bajat snimak, ali ako dobro razaznajem, ovo bi trebalo da je priključak na put Požega - Arilje:Не не, прикључак је у Димитријевићима пре Шаптовића неких 500 метара када се иде из Пожеге, нисам гледао снимак али могуће је да није снимио јер се баш види како су насули за прикључак и стубови су урађени за мост....
Hvala za savet. Realno, do petlje u Požegi ima par kilometara, potencijalne guzve po modelu Preljine pre izgradnje Preljina - Pakovraće.@boris78 Bolje koristi Sentinel, te google mape su prastare:
Pogledajte prilog 181395
Pogledajte prilog 181396
Да икако може забрабио бих мс гуме. Људи мисле да могу са њима у планину!
Знам да се са њима лепо плеше на леду....задњи пут сам купио такве пре 10 година! Праве зимске гуме имају ознаку са три врха и пахуљицама. Огромна је разлика! Како живим на планини и имам Нисан Навару, често извлачим паметњаковиће са м+с гумама!
All-season gume su napredovale dosta od tada i kompromis su bile i ostale, nisu baš za planinu i veliki sneg.
а што се тиче ознаке М+С
ево линк па прочитај мало:
Da ali mislim da je Altair pod M+S mislio na All-season gume.Међутим ознака М+S није ознака за Аll Season гуме него за врсту шаре коју имају и Аll Season гуме у Европи и зимске гуме.
Ta je najbolje all-season guma, bolje ta nego jeftina zimska.Лично возим Michelin Crossclimate 2 која се на тестовима по снегу показала боље од многих зимских гума.