Промењено, са свим филтерима пред зиму!Nego, htedoh da vas pitam, koje je ulje zimi bolje?
Maslinovo,Stari Grci i Rimljani ga koristili za razne prilike još.Nego, htedoh da vas pitam, koje je ulje zimi bolje?
Tišina, ima @boocky da kaže nešto!Jel ovo forum o zimskim gumama ili sam nešto propustio?
Imam ja da kažem nešto
Takodje nikad vise vozila/saobracaja i nikad vise informacija. Ranije smo cekali sa zavejanih puteva da RTS napravi (ako napravi reportazu) posle par dana a sada svako kad prdne postavi na tiktoku. Informacije se mnogo brze sire a verovatno je tacno da nikad bolje nismo bili spremni.Nikad bolji putevi, nikad opremljenija vozila, nikad naprednija tehnologija guma, nikad manji snegovi, a nikad veći problemi na putu.
Gde je zapelo? Da nije u poštovanju propisa, postavljenih znakova, rađenju svog posla?
Policija kasni sa isključivanjem kamiona, vozači me poptuju signalizaciju o zabrani, vozači putničkih nemaju gume, putarima dozvolili da čiste tek kad sneg prestane...
Pada dosta snega, ali ovo ne bi bio problem da su sklonjeni šleperi, da ljudi imaju gume
Сигурно да је тако! Види се да је мали снегић код аута! Е сад наградно питање која је то навигација ?
Ako provodiš dosta vremena po putu, znaćeš da nisi u pravu.Takodje nikad vise vozila/saobracaja i nikad vise informacija. Ranije smo cekali sa zavejanih puteva da RTS napravi (ako napravi reportazu) posle par dana a sada svako kad prdne postavi na tiktoku. Informacije se mnogo brze sire a verovatno je tacno da nikad bolje nismo bili spremni.