Oko 130-140 metara visinske razlike.Da li zna neko kolika je visinska razloga između petlje Pakovraće i ulaza u tunel Laz? Rekao bih da će biti solidan uspon.
Na aplikaciji mi pokazuje visinu 251m na samoj petlji Pakovraće. Visinu ulaznog portala mi pokazuje otprilike slično kao i tebi.
Ne ne, bas za petlju Pakovrace do tunela Laz, cesto gledam visinu leta da nebih udario u nesto i znam kad sam oterao dron na pocetak petlje da mi je pisalo oko -10m, a kad sam otisao do tunela tad je pisalo oko 70m, stime sto sam ga podigao jos do 120m, ja kad podignem dron preko 120m stoji mi upozorenje za max visinu koju sam nastelovao, a to upozorenje mi je se prikazalo na samom kraju kad sam namerno popeo dron uvis da se vidi celo brdo.Verovatno misliš na razliku između petlje Prilipac i Munjinog Brda? Gledao sam na aplikaciji My elevation.
Ne mora da znači da je ovo EPS-ova obaveza. Za niže napone najčešće je u Ugovoru Izvođača. Ovde je moguće da će izmeštanje ove kolizije uraditi kada iskopaju do određenog nivoa, jer ovakve kolizije uglavnom idu kao podzemne.Ajmo jedan aplauz podrške za EPS. Da uklone ovu banderu. Možete vi to legende! Kad ste dalekovode uspeli da izmestite možete i ovu banderu!Pogledajte prilog 179844
I u blizini petlje u Požegi kablovi seku trasuAjmo jedan aplauz podrške za EPS. Da uklone ovu banderu. Možete vi to legende! Kad ste dalekovode uspeli da izmestite možete i ovu banderu!Pogledajte prilog 179844
I još stave kineske kablove i ostalo.OK, daj da nam Kinezi i struju razvode.
Zaboravio si i izmestanje korita rekeMoze neki komentar nekoga iskusnijeg na forumu za ovaj deo nakon Munjinog brda ka Pozegi. Ja laicki: najveci posao je na petlji i useku (ispravite me ako sam ga pogresno nazvao) brda. Petlja je jos i nekako napredovala, a usek, ako gledamo fotografije i snimke ovde kacene, skoro nije diran od onih inicijalnih radova. Kako se vama cini napredak, neke procene? Izuzecemo nepoznatu MB (tunel) iz jednacine . Pa sta vi mislite za koliko ovaj moze biti gotov?