Eto izgradiše autoput od skoro milijardu evra za radijus stanovništva svega 200-300.000 ljudi, a mi ovde mora slušamo na forumu i šire pametnjakoviće koji za duplo jeftinije i duplo naseljenije krajeve u Srbiji kažu: šta će tu autoput, to je bacanje para. Slušali smo to ovde i za Bg-Ča koji radijusom pokriva oko 2 mil ljudi. Slušamo to danas od nekih i za istočnu Srbiju ili Banat, Mackat, Kotroman, Va-Lo.... Njima je to bacanje para na neke nebitne budžake zemlje, a CG je eto i kroz vrleti njihova zemlja kakva je takva je. Dakle, da su sadašnja Skučena Srbija i CG jedna prirodna Srbija, ne bi sada imali izgrađen autoput zbog tupsona takve logike. Nažalost. Tako da ja im nisam odgovarao na svaki takav glup post ovde, ali ova vest dođe za zicer da poentira kolko je štetno takvo razmišljanje.
Za dalje u CG iz ove vesti nažalost nisam optimista da će skoro, ovo mi deluje kao kupovina vremena ove godine pred javnošću. Okupirani usisani su u NATO koji je švorc da to kreditira, mogla bi Kina ali ako se sukobe, nije jasno dal bi NATO dozvolio kineski kredit i projekat u svojoj prćiji.