Earthmoving
Expert
Da, nista od krtica, sa ovim se moze ocekivati koji metar probijanja dnevno, ali daleko od 10m kolko bi moglo sa krticom, a i kolko je cini mi se bilo u nekim planinama CG.
A neka si mu odgovorila Miro, šta se on pravi pametan...pratimo Pendolina pa ćemo mu adekvatno i odgovoriti...@Pendolino evo glupu me prosvetli.
Ne pitam za vojnu tajnu ako znas napisi i ne pravi se pametan " idi i nađi odgovor" ...
Podsetite me kad bude od njega pitanje vezano za AP do Pž da mu napišem " sedneš u kola pa dođes da vidis sam".
Prvobitno su planrali petlju u Cerovu, a sada u Virovu. To je svega 3-4 km od petlje Prilipac.
Pogledajte prilog 127157
Velika je verovatnoca da ce krenuti ka Arilju i pre zavrsetka do Pozege.Стигли кинези у Прилипац, почело спремање за постављање базе. Pogledajte prilog 129881
Tunel 1 - ~500mAko su toliki tuneli, znači još 10 godina, brat bratu.
Mozda mi se cini, ali od Laz izlaz pa ka LU onaj deo kroz šumu kao da je trasiran vidljivije? I sve do dela gde će biti petlja vidi se neka aktivnost? Da li grešim, mozda je bilo ovako i ranije?Iznad Pakovraća do tunela Laz, izgleda da je aktiviran pomoćni put za mašine. Od Laza do Pozege jos nista znacajnije...Pogledajte prilog 131502
Mislim da si u pravu, vidi se napredakMozda mi se cini, ali od Laz izlaz pa ka LU onaj deo kroz šumu kao da je trasiran vidljivije? I sve do dela gde će biti petlja vidi se neka aktivnost? Da li grešim, mozda je bilo ovako i ranije?
Moze link ka mapi, prepostavljam da je sentinel-hub, meni iz nekog razloga nece da ucita datume a time ni mapu, pa da probam preko linka direktno.
Sa druge strane Čačka, trasiranje Moravskog od Kraljeva solidno napreduje, trasa ili pomoćni put je na 3-4km od petlje Preljina.
Pogledajte prilog 131853
Izvinjavam seNovi moderatoru, ovu sliku sam stavio ovde da se vidi povezanost ova dva autoputa jer izmedju njih nije zid no su povezani, a i pokazuje obrise buduce kompletne obilaznice oko Cacka koju cine oba ova autoputa. Eto od juce sam ovde, nista ne znam gde je koja tema, pa hvala sto me ispravljate Ne razumem ljude koji odmah skacu ako se postavi ijedan post veze ovog autoputa sa drugim temama koje su nastavak ovog autoputa Surcin-NBg ili kroz CG, ili bocne veze poput onih ka Valjevu, GM, Moravskom, Mackatu i sl. Ajde malo tolerancije...
Moraće definitivno da se radi i to u narednih godinu dana. Mogu da zatvore put u jednom smeru dok rade u drugom.
Ovo je taj deo od tunela do petlje LU, zumirano.
@prostorni planer hvala na objašnjenju. Nisam znala da se i to meri od strane geometara, sleganje tla itd...
Neka provere sve, def ima nekih problema. Majku mu, kako je tako u osnovi loše, kao da je na močvari pravljeno....
Kontradiktornost u tekstu nije da nisu isplaćeni već hoće veću lovu zato se i sude što he ok ali ne vidim kakve veze sa sudom ima blokiranje Kineskog radničkog kampa...Protest u mestu Pakovraće, meštani blokirali ulaz u gradilište autoputa
Više desetina meštana blokiralo je ulaz u gradilište autoputa u mestu Pakovraće kod Čačka, zato što im još nije plaćena zemlja koju im je država oduzela zbog izgradnje deonice Preljina-Požega.rs.n1info.com
Ovde su pisali da to nece biti moguce jer ako se radi trup ili kako se to zove mora duboko da se kopa i široko tako da se skidaju oba pravca.Moraće definitivno da se radi i to u narednih godinu dana. Mogu da zatvore put u jednom smeru dok rade u drugom.
Zar ne rade petlju Jakovo?Ne znam zasto se na delu kod Jakova vozi jednom stranom auto puta na duzini od 5 km. Na drugoj strani nema nikakvih radova, a kako i da ih ima kada je nov auto put.