Kakav crni partijski sekretar Linglong-a?
Partijski sekretar može biti u paritiji, oni otvaraju komercijalnu firmu koja bi valjda trebala da posluje po zakonima ove zemlje, ako im već odgovara da bude tu.
Ili otvaraju lokalni ogranak KP Kine za neke druge (nekomercijalne) delatnosti???
LudiloSvaka Kineska firma preko odredjenog broja zaposlenih mora da ima odredjen broj zaposlenih koji su clanovi partije. Takodje ima odredjeni broj politickih komesara koji se staraju da je rad svake firme u skladu sa politickim nacelima KPK. To vazi i za drzavne i za privatne firme.
Ludilo
Što se tiče nepostojanja nepotizma u Americi, ove godine će biti prvi izbori od 1976. na kojima na listiću neće biti nijedan član porodice Buš, Klinton ili Bajden… Zdrava porodična priča, pogotovo ako veruješ u liberalnu demokratijuDa samo sto u Americi nikada jedna firma ne preuzme drzavu, pa onda zapravo ipak postoje razliciti interesi, ovde je sve u rukama jedne organizacije - dakle korupcija, nepotizam, zataskvanje mora da buja.
Decenije iza nas su to već pokazale.Što se tiče nepostojanja nepotizma u Americi, ove godine će biti prvi izbori od 1976. na kojima na listiću neće biti nijedan član porodice Buš, Klinton ili Bajden… Zdrava porodična priča, pogotovo ako veruješ u liberalnu demokratiju
Neću više ulaziti u oftopik samo sam hteo da objasnim “partijskog sekretara” u linglongu. Decenije pred nama će pokazati koji sistem je uspešniji i prirodniji.
Možda su bili na listiću, ali osim Buša mlađeg, niko nije dobio glasove birača. A ček, ono u Severnoj Koreji deda postavio tatu, a tata postavio sina za vladara, bez da je ikoga i pitao. Vrlo uspešna priča!Što se tiče nepostojanja nepotizma u Americi, ove godine će biti prvi izbori od 1976. na kojima na listiću neće biti nijedan član porodice Buš, Klinton ili Bajden… Zdrava porodična priča, pogotovo ako veruješ u liberalnu demokratiju
Neću više ulaziti u oftopik samo sam hteo da objasnim “partijskog sekretara” u linglongu. Decenije pred nama će pokazati koji sistem je uspešniji i prirodniji.
Ovaj sistem se sprovodi manje od 10 godina kada su privatne firme u pitanju.Decenije iza nas su to već pokazale.
U pitanju je prolaz za lokalni put koji nije asfaltiran. Autoput ide iznad njega.Pogledajte prilog 212436
Da li neko zna sta je ovo sto se vidi na slici? Da li je to petlja ili je neki nadvoznjak ili nesto trece? Inace, nalazi se na putu od Glogonja do Crepaje.
Izgleda da je to. Inače, hoće li asfaltjrati/napraviti još puteva kako bi se još neka okolna mesta, recimo Crepaja, Debeljaca, Kacarevo, bolje povezala sa petljama?U pitanju je prolaz za lokalni put koji nije asfaltiran. Autoput ide iznad njega.
Hvala za trud i samo napred.Pratimo!
Danas snimio.
Zvanično je bilo da će od petlje Ovča do Kovačice biti 2026. To deluje da će biti ispunjeno, za ostalo ne znam, ali možda bude teklo i brže s obzirom da tada nije bilo otvoreno gradilište kod Zrenjanina.Znam da je rok 6 godina ali zna li se da li će da puštaju krake kako ih budu završavali? Krenuli su i iz pravca Bg i Zr?