Ako ne budu denivelisane raskrsniceWile E. Coyote":19z01vqk je napisao(la):Биће тако и без аутобуса...
...а неће бити.Nick Slaughter":296k02e0 je napisao(la):Ako ne budu denivelisane raskrsniceWile E. Coyote":296k02e0 je napisao(la):Биће тако и без аутобуса...
U NY svaki prevoznik staje gde mu se cefne. Ja sam izasao jednom u Chinatown-u, a drugi put tamo gde staju Grayhound busevi. U DC-ju autobuska stanica ima 7-8 perona, ali polazaka ima sa vise lokacija u gradu (obican parking). Ali, procentualno tamo malo ljudi koristi bus. Prvo je tu licni auto, pa avion, voz... Bus je na 4. tom mestu... I to ne moze da se poredi sa nama.jovanovm":etyx7suy je napisao(la):Mislim da veličina grada nema mnogo veze sa brojem stanica. Eto Njujork je malo veći od Beograda, a svi busevi staju na jednu te istu stanicu (koja je raspad).
Па колико су све засрали што јесу и нису могли, то и није тако лоша идеја.spatiotecte":2uy4yl1b je napisao(la):Uskoro ce se naci neki pametnjakovic koji ce zeleti da preseli Beograd na neko drugo mesto...
Delija":2tr7kaat je napisao(la):Ево једног интересантног решења из Ријеке.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=tUCbdwpgNUQ&feature=mh_lolz&list=FL91vCoC59Pb8mgPXmHG7asQ[/video]
Није баш применљво код нас али баш су фино уклопили ово у градско ткиво.
stf":28sks6ir je napisao(la):Сви стају, али је јако небезбедно и ствара чеп.donato86":28sks6ir je napisao(la):@zidar
U neku ruku Autokomanda obavlja ono na sta sam mislio. Nije pravi terminal, ali je stajaliste. Ne znam samo da li svi autobusi koji prolaze tuda tu i staju. Ako ne, trebalo bi.
Требало би само уретити терминал, тј. одвојити међуградски од градског да се не гузе сви на 50 метара.
:kk: :kk: :kk:sizif":2w6pehsn je napisao(la):Једноставно, то је последица чињенице да код великог броја овог квалитетног форума препознајем јалови синдром критизерства и потребе да се у Београду и Србији препознају само сиви и црни тонови. И, што је посебно трагично, том синдрому врло често робују интелигентни и образовани људи, управо они који би требало да допринесу побољшању стања.
ocekivac":2y3xf1q9 je napisao(la)::kk: :kk: :kk:sizif":2y3xf1q9 je napisao(la):Једноставно, то је последица чињенице да код великог броја овог квалитетног форума препознајем јалови синдром критизерства и потребе да се у Београду и Србији препознају само сиви и црни тонови. И, што је посебно трагично, том синдрому врло често робују интелигентни и образовани људи, управо они који би требало да допринесу побољшању стања.
Jalova inteligencija, koju je sramota svog nacionalnog (ili otadzbinskog ili drzavnog, kako god) okvira, to je jedini problem koji u ovoj zemlji postoji, sve ostalo su prazne price.