Delija":3ao4o532 je napisao(la):Где је сада комунална полиција?
Рио, одговорили су ти и Чика Брана и Булбодерац о којој је згради реч, а ево и две слике, чисто да створиш бољу слику и позицију зграде.RioBL":11p9bnwi je napisao(la):Odakle je ovo slikano cika Brane? Iz helikoptera?
Izgooglaj slike ,,Novobeograska toplana,, koja je odmah iza....Mozes li uslikati tu zgradu i sa druge strane...
@Рио, ја ти се извињавам што сам повредио твој его личности пред осталим члановима Беобилда. Буди уверен да ти од сада више нећу "помагати да боље створиш слике и појашњења" око упознавања Београда, посебно Новог Београда. Видим да те је то погодило, да ето не испадне, да не познајеш овај лепи град Београд.RioBL":3ibkpdav je napisao(la):Gaga,odusevljen sam tvojim nastojanjem da mi pojasnis stvari! Mozes li uslikati tu zgradu i sa druge strane? Cisto da "stvorim bolju sliku o poziciji zgrade". :wink:
(Pobogu, samo sam pitao covjeka odakle je slikao onaj kamion)
'RioBL":16k2dgu5 je napisao(la):Ma moj ego je dobro. Ne trebas se izvinjavati.
Meni se ucinilo da je ono slikano iz helikoptera u niskom letu a znam da Cika Brane ima neke veze sa vazduhoplovstvom pa reko...
Nemoj sad Gaga da se tvoj ego povrijedi!
Ja cijenim tvoje foto reportaze i uvijek ti dam plusic samo mi je bilo smijesno da iz jednog takvog pitanja nastane toliko objasnjavanja o nekoj zgradi koja me ne interesuje. Evo i Boca i Gorstak mi daju savjete i objasnjenja
necemo se ljutiti. to je samo smjesan nesporazum.