Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

  • Solaris

    Glasovi: 238 95,2%
  • BMC

    Glasovi: 12 4,8%

  • Ukupno glasača
    250
Odredjene jedinke nazalost vise nisu ni za remont...odsluzili su svoje i to je to.

Razumem i njih jer je ko zna koliko Higera u kvaru,ali ovo je komicno.
Pala visina, reši se za 5 minuta ako je šipka visine, a sve i da ne valja vazdušni jastuk, za 2h može da se popravi, ali polupismeni novinari i senzacije, tek da se nešto piše. Ovaj će i ovakav da ide, ovi novi neće.

Poslato sa Huawei Mate 20 Pro uz pomoć Tapatoka
 
Arrivina Temsa na liniji 33 bocno udarila Skodu Karleusine policije na uglu Ohridske i Bulevara Oslobodjenja. Skoda je pokusavala da skrene iz Bulevara u Ohridsku i tad je naleteo autobus.

Temsa ne deluje mnog osteceno, a Skodi su dobrano ulubljena desna zadnja vrata i desni bok. Sad upravo rade uvidjaj, bio sam u 31 pa nisam mogao da slikam.
Foto:192.rs (instagram)
41d6a510f6542018524e8e38b90b7f92.jpg


Poslato sa Huawei Mate 20 Pro uz pomoć Tapatoka
 
Pretpostavljam da su komunalci hteli da skrenu u Ohridsku iz suprotnog pravca od pravca kretanja autobusa, iliti prešli punu liniju kako bi skrenuli u Ohridsku? 🧐
 
Pretpostavljam da su komunalci hteli da skrenu u Ohridsku iz suprotnog pravca od pravca kretanja autobusa, iliti prešli punu liniju kako bi skrenuli u Ohridsku?
Na osnovu položaja tako deluje, da je probao udesno da skrene ispred autobusa, stradao bi levi ćošak šajbe na busu i mislim da bi kola stajala drugačije.

Poslato sa Huawei Mate 20 Pro uz pomoć Tapatoka
 
Solaris a 31 3188 je katastrofa, u baš lošem stanju je i vizuelno i ovako u vožnji lupa gore nego Higeri, nije mi bilo dobro voziti se njime, treba definitivno da ide na remont
 
Као и 3129 који је још гори.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
 
A šta bi ja rekao za 3036. Krš kršina ne prestaje da škripi (nije harmonika).
 
Obzirom da će naredne godine biti 10 godina kako su u saobraćaju u sistemu rada kakav je JKP GSP Beograd, ta vozila su više nego u dobrom stanju. Ako me sećanje služi septembra 2013. godine su uključeni u saobraćaj, osim problema sa diferencijalima, većih poteškoća nisu imali uz održavanje (ako se uopšte to tako može zvati). Danas velika većina njih izgleda pristojnije nego mnogo mlađa vozila.
 
Na Novom Beogradu otpisan još jedan Japanac, u pitanju je gb 1308. Zapravo svi oni Japanci koji već duže vreme stoje u tom pogonu bi trebalo da su svoje odvozali, samo je pitanje kada će ih "zvanično" otpisati. Sem 1324, on bi trebalo da dobije motor od nekog donatora Japanca u pogonu.

Edit: otpisan je i Japanac 1329.
 
Poslednja izmena:
БМЦ смеће 3352 на 56. Једва сам ушао и клима једва хлади.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
 
U petak 83 čekao vuču u Vinči, u ponedeljak opet bio na 307, ono je pakao koliko je vruće i bus jedva ide, gotivim mutante, ali po ovoj temperaturi nikako ne treba da rade
 
Pre sat vremena sam se vozio u 3211. Veoma je prijatno unutra sa 22°C, klima sasvim normano radi.

Послато са SM-A805F помоћу Тапатока
 
FAP A537.

Послато са SM-A805F помоћу Тапатока
 
Vrh