Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ja sam potpuno za NOVI IZGLED autobusa gsp-a ...konkurs ponude i idemo,ima kreativnih ljudi ... al sta znacu dizajneri,kada dovati to "kreativna radionica" gsp dizajnerske skole
Ipak mu žuto-plava najbolje izgleda također i crvena... :kafa: Hvala na trudu svima što ih ofarbaste.. kad razmislim .najbolje je da ceo vozni park bude crven,uključujući i vozove..
koliko ima autobusa na 26? malo pre sam kod mene u Jerkoviću video 3 na okretnici, plus dve su stigle jedna iza druge (Japanc i zglobna), nekih 5 minuta kasnije su prošla još 2 Japanca i par minuta posle jedna zglobna
Beograd bi trebalo da nabavi ovakve autobuse za GSp i nema potrebe za saobracajnim guzvama i novim mostovima plus mozete turisticki da razgledate Beograd sa reka.. :laugh:
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.