bgexplorer":2z6z3r3f je napisao(la):
MareCar":2z6z3r3f je napisao(la):
Ja nisam pitao za Ikarbuseve niti za ulazne rampe, ja sam samo izjavio da moderni autobusi imaju taj sistem i zbog toga nema potrebe da se dizu trotoari, to sto ti probas da pametujes i kazes da to nemaju i ubacujes desete stvari o kojima uopste nije prica je tvoj problem, nemas se sta buniti i kukati da je neko kekulturan zato sto mora da ti neko objasnjava tri puta.
Mnogo si ti bezobrazan za nekoga ko je napisao tri posta mare care :notok:
Svi mi imamo svoje momente ali pokušaj da podigneš nivo rasprave ovde a ne da prozivaš ljude ovde.
To kolko sam postova ovde napisao i nema nekakve veze, jer bitan nije kvantitet postova.
jovanovm":2z6z3r3f je napisao(la):
@MareCare
Nekulturan zbog ovoga "Molim te ne pametuj."
Razumem na sta mislis, ali jedna od vrlo malo stvari koje ja mrzim je ako neko prica nesta o cemu nista ne zna i samim tim mene laze u lice, zato tuj reagujem malo ostrije. Ja na primer, ako neznam, ne pricam, ali zato ako nesta kazem onda je to u 90% situacija tacno, a ako nisam siguran onda to i kazem da nebi pricao pogresne stvari.
Zbog tvoje nepravilne interpunkcije i konstrukcije rečenice sam mislio da pitaš DA LI moderni autobusi koji se koriste u Beogradu imaju takav sistem.
Nikad nisam ucio srpski tako da sigurno imam dosta gresaka u konstrukciji recenica. Greska je sigurno "stvorena" zato sto je moj post bilo pitanje u drugom forumu za okacenjke post-a u ovaj forum, ali post (sta sam hteo da kazem) po sebi je bila izjava. Simple misunderstanding
Sav srećan (pošto već 5-6 godina sarađujem sa jednim domaćim proizvođačem autobusa koji ima MAN i Mercedes licence), ti pišem da postoje takvi autobusi na teritoriji grada Beograda, nažalost bez hidrauličnog sistema, već se prilazna rampa podiže ručno. Takvi autobusi čine oko 10% voznog parka GSPa.
Da, o tome znam. Ja sam vise mislio na CEO autobus a ne na rampu, novi MAN ovi i Mercedesi se spuste celi na strani trotoara, kao oni americki lowrider-i. Ali onu rucnu rampu isto imaju jos uvek.
Odgovorio sam čisto informativno, ima ovde dosta ljudi iz dijaspore, pa sam pretpostavio da pitaš jer te interesuje, a nemaš prilike da saznaš. Očigledno je u pitanju nesporazum, sad vidim da nisi pitao, već si odlučio da nam poručiš.
Da, ja sam prvo mislio da u tvom postu kazes da Autobusi taj sistem spustanja nemaju, tj. da to ne postoji, pa sam lupio malo ostrije jer sam se vec vozio u njima, ispalo mi je ko da me neko proziva, razumes? Kad ti nesta znas tacno a neko ti kaze da nije tako...
Kao sto si rekao, nesporazum je u pitanju. pozdrav.