Ja sam ti rekao da cu ti odggovoriti na svaki post, zar ne?
Zao mi je sto ova prepiska smara neke od forumasa i sto zatrpavamo temu, ali kao sto sam rekao dokazi da gresim i dobijas izvinjenje, u protivnom izvini se.
Krajnje jednostavno zar ne?
Zasto sam uporan? Zato sto se skoro svaka prica kada neko od forumasa ne deli tvoje misljenje zavrsavala tako sto si beskrajno ponavljao neke stvari imale ili nemale one veze sa pricom. Rezultat je bio uvek isti, ti si smatrao da si nesto "dokazao"
E pa mladi i ambiciozni prijatelju, ne ide to tako. Ovaj put nece da moze :-D
Kao sto ti rekoh, a drugi postavise link ka zakonu, maglenke maksimalno smeju da 'bace' 35 metara. E sad ti meni objasni logiku da zakonodavac ogranicava nesto na 35m, sto samo po sebi ne moze da 'baci' vise od 5-15 ????
One slike su ti samo pucanj u prazno, jer prvo slikas u osvetljenoj ulici, gde kontra svetlo 'zatvara' ekspoziciju. Mogao si ti slikati i po kisi, kada mokar asvalt 'upija' vise od 50% svetlosti
Aparat kojim se steluje prednja svetlosna grupa nalazi se na svakom tehnickom pregledu i naravno ima je svaki auto elektricar koji drzi do sebe.
I nemoj vise ponavljati da sijalica baca, jer vec sam ti objasnio koliko je to pogresno, a ponavljajuci to samo se diskreditujes kao sagovornik.
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2