bazinga":2s5wn2x3 je napisao(la):
Becks
Ako oces nesto da dokazes, lepo uzmi i slikaj sa 15 metara od napred autobus sa upaljenim maglenkama, potrudi se da aparat bude na nekoj visini od 1,1m, to je neka prosecna pozicija vozaca koji sedi u vozilu.
Dok to ne uradis, ovo sto si slikao veze sa zivotom nema, ovde je rec o tome da one zaslepljuju vozace koji idu u susret.
Biće klip, polako strpite se... Važno je da razni stručnjaci imaju veze sa životom, a autobus uglavnom viđaju u prolazu ili na slikama
Somi303":2s5wn2x3 je napisao(la):
Бексова логика: Маска је иста, на #448 су магленке у реду (слике и потврђују то :lool: ), а ако узмем у обзир да Н серија (2012), М серија, Престови и Аривини Икарбуси имају ту исту маску онда је на свима у реду" ???
Моја и милион других Фиеста имају исти фар па је на свакој фар усмерен другачије. То што имају исти маску не значи да су на свима фарови усмерени исто.
Ја иначе немам шта друго да радим па ратујем светлима са Престовим возачима и са тобом на форуму? Замисли, измислио сам да ми сметају магленке :lol:
Becksova logika je da breda maska ima istu poziciju maglenke i ona može da se podesi samo koliko sam tip sijalice može, a pošto sam otvarao istu i video, onda znam i koliko to "može" da se pomeri gore dole i da se podesi po "visini".
Izmislio si mnogo drugih stvari da bi opravdao svoje stavove, počev od diskusije za Maz 215.069 pa na ovamo
laki72":2s5wn2x3 je napisao(la):
"Zakoni, knjige, blabla, bla" kazes ti nama Beks ???
:? :shock:
I komentarises forumase koji su po tvojim recima "do juce komentarisali gradjevine" ?
Sta je sad pa to? Opet omalovazavanje??? A ti si neka iskusna faca izgleda pa dajes sebi da diskvalifikujes misljenja drugoh ljudi, proizvodjace, zakonodavca, ma sve druge koji te ne podrzavaju?
Mnogo ti je veliki ego.
Ajd ja tebe da priupitam nesto? Sta si ti u stvari po zanimanju? Vozac? Masinac? Saobracajni tehnicar? Pravnik? Cime se bavis kad je tvoja za sve ove teme poslednja i jedina ispravna?
Da si majstor isprazne retorike, to moram da ti priznam. Posebno mi se svidjaju tvoje fraze "mi, posada autobusa, nas autobus" (mozda ima jos poneka).
Al eto mi svi ovako glupi ipak znamo da nema nikakve posade, niti naseg i vaseg autobusa.
Znas ima ona Beckoviceva 'Rece mi jedan co'ek' , ali je ti ni jednom nisi upotrebio, vec sebi dajes za pravo da utiske, brata, druga ili tako nekog predstavljas svojima. Prepoznato je to ovde i pre nego ti je saopsteno, ali ti niko nije uzeo za zlo zbog tvojih godina, ali i pozitivnih poteza u vezi odrzavanja higijene u 'basem' ;-) busu. No shvati sledece, ovakvim zamenama teza kojima si sklon, ponistavas sve ono lepo i pozitivno sto si uradio ili radis. Tako je to u zivotu. Narod za to ima poslovicu "izes kravu koja da punu kofu mleka, pa se ritne i sve prospe" ;-)
Ja se jos jednom izvinjavam ostalim forumasima zbog zatrpavanja i gusenja teme, ali ja jednostavno ne dam za pravo nekome da manipulacijama pravi budale od nas.
Zato Beck, da da citiram jos jednom akademika - "Ceracemo se jos"
Pogubio si ti prijatelju konce, ne znaš više šta hoćeš. Od raznih stručnjak sa diplomama vidimo šta ima ova zemlja, od ovih nekih konstruktora koji izjave da visina pada zbog rasporeda rešetki na šasiji, do ovih nekih priučenih koji se voze autobusima povremeno, ali itekako znaju sam sistem funkcionisanja, a najzanimljiviji ste mi vi iz automobila koji sve znate o konstrukciji i o samom načinu funkcionisanju autobusa, a verujem da pola vas nebi umelo da ga upali i ugasi, a kamoli nešto više... Kakve veze ima moje zanimanje sa bilo čim, ako ćemo po zanimanju odakle F.Vukša vaš idol inače student Šumarskog faxa ima veze sa javnim prevozom, zakonima ili bilo čim drugi, pa ipak dečko zna neke stvari bolje nego oni kojima je to struka. Imaš konflikt sa mojim godinama i znanjem, širiš priču da bi izbegao da daš neke odgovore. Šta tebe briga kako se ja izražavam, koga ja svojatam ko svojata mene i slično, jel to tvoja stvar, što je to važno za priču, nije, ali moraš nešto da pišeš da bi izbegao odgovore, gde su ti dokazi prijatelju?
A sada vrhunac, utiske brata, prijatelja, druga, pa jedino što je tu tačno da su mi njih dvojica ko braća, sve ostalo su tvoje izmišljene gluposti, najblaže rečeno, da te obavestim reda, radi becks je bio u kanalu ispod toga autobusa, otvarao svaki poklopac, masku, menjao svaku sijalicu po potrebi, rastavljao instrument tablu, displej, sve, tako da sam malo kompetentniji od tebe da pričam, i mogu da pričam iz sopstvenog iskustva, kada prenosim nečije iskustvo to i napišem, ali to je tvoj problem što ne umeš da to shvatiš. Ko menja teze i širi priču, zna se, već standardna ekipa, niti si ti prvi niti si poslednji koji to radi, ali znate meni da popujete kako ja to radim, pročitaj svoje postove pa se javi ko šta radi i ko se koje priče drži, znaš ti to mnogo bolje od mene da radiš nemoj da se lažemo. Drugo, ja ovo ne radim zbog tebe, beobuild foruma, Balkan Transport portala ili bilo koga drugog, već zbog toga što smatram da tako treba i da ako mogu da doprinesem treba da dam doprinos, ako vam to toliko smeta prestaću ja da kačim šta se radi u 448 ili bilo kojem drugom autobusu, ionako nema svrhe... Lepo sam te pozvao da se sam uveriš, nećeš ne moraš, ponuđen ko počašćen, toliko o dokazima, realnosti i svemu. Čitaj ti i dalje knjige i zakone, a ja ću se i dalje baviti praksom.
Što se tiče "prozivke" za građevince, to nije bila prozivka već konstantacija, pojedinci su u istoj ovoj temi diskutovali o izgradnji nekog bloka na NBGD, kako je bilo pre i šta je bilo pre, čega ste svi bili svedoci, pojedinac koji je dao komentar je jedan od tih koji je vodio "građevinsku" diskusiju u temi za autobuse
Sada bih ja trebao da kažem da ti obrćeš stvari? Ne, ja ću biti pošten i napisaću da nisi razumeo šta sam hteo da kažem, pa sam ti kasnije i pojasnio, jer nemam problem sa tobom i sa tvojim znanjem, kao što ti imaš sa mnom.
PozdraV!