I na Gsp-ovim je knap turaza, ne brini se ništa. Primer 65 svim danima i 27 vikendom.На свакој напрдној линији је кнап туража јер мора да се бере сваки километар по сваку цену. Поготово због ставке у уговору где је изостанак пола круга дозвољен. Ех кад би се то укинуло...
60 minuta ka Zvezdari i 65 ka Novom Bežanijskom groblju je smešno kad ti zaglaviš 20 minuta u Makedonskoj.u pravu je vinča, znam kofera iz II smene koji vozi 14/65 više od 10 godina. čovek kaže da je i prekaljenim vozačima veoma teško da stignu tu turažu. trebalo bi staviti ove iz DJP da obrnu krug da vidimo za koliko bi obrnuli (ako bi uopšte uspeli)
Bojim se da mu nema spasa. Prilikom sudara budale Lazića, deo motora pozadi uništen, i još je zadimio autobus.id***. Ima li tom Ikaru spasa?
Hm, ako imaju još jedan motor viška sa ik 218m 2013. godište moglo bi DA NIJE OVOLIKO UNIŠTEN, a naročito DEO POZADI.A prebacivanje motora sa nekog drugog koji je otpisan zbog nečega?
Boli njega.. vesti samo bruje o debilu a o legendi Ikarbusu ništa. Osiguranje će možda nadoknaditi GSP-u. Žao mi autobusa a debilka ne ni malo. Više puta je pravio haos ali zna se u kakvoj državi živimo i kako se odgovara (nikako).Nek plati st*** novi.
mislim da je otpisan samo 3270, on godinu dana nije izašao, jedino ako imaju neki stari motor funkcionalan. ali opet ovde treba srediti više od motora.A prebacivanje motora sa nekog drugog koji je otpisan zbog nečega?
Nijedna linija nije puta tokom celog dana. Čak i 17 ili 95 nekad idu prazni. Da li to znači da one mogu da budu solo? Naravno da ne. Već sam pisao da transverzalne linije moraju da budu komplet zglobne, jer uglavnom idu kroz delove s mnogo putnika, plus nemaju samo redovne putnike kao linije tipa 302, 405, 503, 604, 703... Što se tiče 58, ona u mojoj podeli spada u obe grupe i iako bi verovatno bila dobra i kao solo s pristojnim intervalom, ako postoji mogućnost, neka je ovako.Potpuno netačno,58 skoro uvek u podne puna putnika,kada god nema 37 koja je idalje većinski u kosmaju,svi koriste 58 kao alternativu.Potpuno zglobna 75 je nepotrebna dok šalju solo na 95,neka povećaju broj vozila koji i ovako imaju viška kao i vozača, zbog oduzimanja linija,Pišite Sjp-u ili Gsp-u možda se i nešto promeni.Što se tiče 88 ne bih je komentarisao dolaskom Strele voze u konvojima idalje pa je sledeći tek u Želetniku dok je njih 3 u razmaku od 1 stanicu.
Brzinom 1,9 promila alkoholaKojom brzinom se slupao ne mogu da shvatim, preko 120 km/h je sigurno išao.
Što se tiče 58, ona u mojoj podeli spada u obe grupe i iako bi verovatno bila dobra i kao solo s pristojnim intervalom, ako postoji mogućnost, neka je ovako.
Potpuno netačno,58 skoro uvek u podne puna putnika,kada god nema 37 koja je idalje većinski u kosmaju,svi koriste 58 kao alternativu.Potpuno zglobna 75 je nepotrebna dok šalju solo na 95,neka povećaju broj vozila koji i ovako imaju viška kao i vozača, zbog oduzimanja linija,Pišite Sjp-u ili Gsp-u možda se i nešto promeni.