www.bgprevoz.rs
Tu imaš njihov mail kontakt pa im piši. Oni bi trebalo da su sada nadležni kada je naplata prevoza ukinuta.
Jel predsednik sindikata mora biti zaposlen kod onog kod koga vodi sindikat ne moraOd preuzimanja samog pogona Dorćol nema ništa za sad. Niti to može da se sprovede tek tako. Suprotno mišljenju većine, ni ti reprezentativni sindikati ne sede baš bezveze, jer očigledno pregovaraju sa Gradom, kako su i ranije davali izjave. Isto kao što ne moram baš u potpunosti verovati u to, barem dok ne vidim da se to stvarno neće desiti, mislim na ustupanje garažnog prostora SP Dorćol privatniku, tako ne mogu verovati na reč i sindikatima Pravdi, Sloga (vodila nekada izvesna osoba za koju čovek jednu lepu reč ne bi mogao da kaže) i Centar GSP, jer apsolutno ne vidim njihov interes u svemu ovome. Predsednik ovog poslednjeg Ivan Banković nije ni zaposlen u firmi, drugi je poznat kao kabadahija, treći ne znam ni ko je, a sveukupno nemaju članstva za solo autobus. Sam razum mi postavlja osnovno pitanje, šta je njihov stvarni cilj, pošto legitimitet u njihovoj tobož borbi ne može da postoji. Zbog Ivana Bankovića GSP se naplaćao kazni, non stop nam traže podatke bez ikakve veze sa mozgom, a preko nakaradnog Zakon o informacijama od javnog značaja. Zato mislim da i po ovom pitanju treba da sačekamo. Posle svega što se dešavalo svih ovih meseci, debelo ispitujem sve navode, i sve manje verujem raznim frakcijama. Dolazak elektro autobusa uopšte ne mora da znači da Dorćol ide Streli, kao ni to da je sa trolama definitivno gotovo. Jesam za očuvanje trolejbusa, al mnogo mi je važnije da takav domen javnog prevoza ostane pri Gradu preko GSP-a, pa makar i elektro busevima. Opet, kažem da ovo ne znači da su trole završile svoje. Verovatno ćemo uskoro imati detaljnije informacije.
tu je i 3102.3051 i 3127 danas na 75.