Gargamel
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 09.08.2024.
- Pohvaljen
- 350
Ја мислим да може, јер ако може нека нова линија може и то да се искодира и убаци.Ne može, nije isti proizvodjac displeja
Ја мислим да може, јер ако може нека нова линија може и то да се искодира и убаци.Ne može, nije isti proizvodjac displeja
I 3054.3055 upravo na 71
Može da se ubaci, on pita jel moze da se otkuca. Nznm jel moze preko fona da se poveze na usb da probamЈа мислим да може, јер ако може нека нова линија може и то да се искодира и убаци.
Ne može direktno preko Novatronic displeja da se ukuca, mislim da mora da se prikači na uređaj koji ima softver za kodiranje. Nisam siguran, ovo je samo moja pretpostavka.Јел може некако да се искодира као на Јапанцима нпр линија и поред Србија уместо терминуса?
20, 24, 26, 29L i recimo 48 (nadam se GSP-u na toj liniji ponovo, ali za sad su jako male šanse da ću videti to).Ima li neko želju koju liniju da ukucam večeras na Solarisu kad budem u garaži?![]()
Juce bio na 2/83, neko mu otkinuo ono za pracenje :/3051 na 71, nema ga na mapi
19, 22L, 69?Ima li neko želju koju liniju da ukucam večeras na Solarisu kad budem u garaži?![]()
302,511Ima li neko želju koju liniju da ukucam večeras na Solarisu kad budem u garaži?![]()
74 63 511 307Ima li neko želju koju liniju da ukucam večeras na Solarisu kad budem u garaži?![]()
i 3054 kome prednji displej prakticno ne radi3055 upravo na 71
Ne dirajte potez 300 nikad nije bio bolji!Treba uzeti i 46,47,55 i naravno kazem da je bolja situacija na potezu 300 odkad su uzeli privatnici ali zaista mora da se vrate linije bez obzira
Pa realno je istina, ja bih voleo da se vrati Gsp-u da bih mogao da vozim u svom kraju, ali realno je sa privatnicima mnogo bolje.Ne dirajte potez 300 nikad nije bio bolji!
Na kojo si liniji trenutno?Pa realno je istina, ja bih voleo da se vrati Gsp-u da bih mogao da vozim u svom kraju, ali realno je sa privatnicima mnogo bolje.
Kako bi rešili problem vozača? Teško bi ljudi koji imaju 2 dana slobodna se odrekli toga? Ja ne vidim kako bi GSP mogao da obavlja normalno prevoz bez čestih izostanaka polazaka jedino da i oni krenu da zapošljavaju strance preko raznih agencija i time nadomeste deficit što smatram da nikada ne bi uradili. Ako ništa barem treba vratiti boju vozila u crvenu ili žutu da ne izgleda kao da se vozimo u mariciKad se situacija u gspu popravi vratiti sve linije gde su bile i resiti problem
351Ima li neko želju koju liniju da ukucam večeras na Solarisu kad budem u garaži?![]()
Samo gradske, nema lastine
Brate nemoraju sve da vrate ali makar nekoliko naprimer primetio sam kako jako cesto linija 304 ide u vozicu 306 takodje nekad cak i 302,308 sa privatnicima na nekim linijama je postalo mnogo bolje na 305,311 mnogo vise polazaka ima okej su vozila al da ostanu crvene boje plava je jezivaPa realno je istina, ja bih voleo da se vrati Gsp-u da bih mogao da vozim u svom kraju, ali realno je sa privatnicima mnogo bolje.
Krećem sutra na Cpc obuku, Gsp finansira, pa ako Bog da eto me na trolama za početak, a možda tu i ostanem trajno jer mi više odgovaraju linije nego u trenutnim Kosmaju.Na kojo si liniji trenutno?
Pa lepo nek je sa srecom! Valjda ce nam ostati trole zauvekKrećem sutra na Cpc obuku, Gsp finansira, pa ako Bog da eto me na trolama za početak, a možda tu i ostanem trajno jer mi više odgovaraju linije nego u trenutnim Kosmaju.
@dača309
Od kako nema više radova na Smederevcu, sve linije funkcionišu odlično i nema nikakvih vozića, svi idu po redu vožnje, pa čak i 307 kojoj su smanjili turažu kad je preuzela Strela. Takođe da ne govorimo
Koliko su bolja vozila, danas sam se vozio Higerom na 21A i smrzao jer grejanje jedva i da radi, a uz to odnekud duva hladan vazduh spolja.
Daće Bog da dobijemo nove trole i sačuvamo Pogon.Pa lepo nek je sa srecom! Valjda ce nam ostati trole zauvek
Koje li su godiste ove kobre na 307 deluju stvarno mnogo bolje od higera