Ako jeste, nije to ova. Dizajn krova nije isti kao kod ove na slici. Takodje se moze vidi izboceno staklo skroz napred.moram da vas razočaram. Jeste Akia u pitanju, model Neru EV12. Elektro motor od 350kw, domet 300+ km.
Ako jeste, nije to ova. Dizajn krova nije isti kao kod ove na slici. Takodje se moze vidi izboceno staklo skroz napred.moram da vas razočaram. Jeste Akia u pitanju, model Neru EV12. Elektro motor od 350kw, domet 300+ km.
ovo sa tvoje slike je redizajnirana verzija. Ova na sajtu je iz 2021.Ako jeste, nije to ova. Dizajn krova nije isti kao kod ove na slici. Takodje se moze vidi izboceno staklo skroz napred.
Tako jeLasta na 17 bi trebalo da je slupana VDL Bova Futura #8313.
Bova polupana stoji na 17 poziciji1) solarisi od 3135 do 3145 su u kosmaju?
2) šta je ovo Lasta na 17?
3) 3012 i 3094 se takođe seku?
Čudo da ih ne stave tu i na 83 da se pokažuBudem li video plavi BMC na 77 razočaraću se u život
Pu daleko bilo.Čudo da ih ne stave tu i na 83 da se pokažu
3298 je bio vidim sad trenutno vrti 3358Jel zna neko koje vozilo je na 1/76?
Ovo mnogo liči na Sileo/Bozankaya S12/18, odnosno Karsan e-Ata. 2021. godine je Karsan otkupio prava i tehnologiju za proizvodnju električnog autobusa S12/18, a Sileo/Bozankaya je zvanično prekinuo proizvodnju tog modela 2022. godine. Bozankaya je samostalno na osnovu njega prošle godine napravila novi električni autobus. Ako je ovo Akia, to znači da su napravili sličnu priču kao Karsan.Pozdrav, moj prijatelj je ranije danas video onaj novi autobus, medjutin ne znamo koji je jer ga je jedva video, u zurbi. Izgleda kao Elektricna Akia sa nekim redizajnom u odnosu na proslu zbog ovih vrata. Sta vi mislite?
Ти солариси чекају исту судбину као и ти јапанци, на новом Бгу на неким соларисима пише "Не скидати делове"Ne izgleda mi dobro za ove Solarise u Kosmaju. Način kako su uparkirani je čudan, kao Japanci i Ikarbusi 218. Plus ovi uz ogradu uparkirani su zablokirani ovim iza Solarisima dužinom.
Ne mora da znači, 937 i 939 su bili parkirani u Kosmaju nakon dolaska prvih gasnih Bmc, pa su kasnije vraćeni na Karaburmu i pušteni ponovo u saobraćaj. Moguće da je ovo sad samo dok se ne nađe mesto u garaži, ili će biti u Kosmaju kao rezerve. Vozio sam 3140 i taj bus je ispravan, tako da sigurno neće biti isečen.Ne izgleda mi dobro za ove Solarise u Kosmaju. Način kako su uparkirani je čudan, kao Japanci i Ikarbusi 218. Plus ovi uz ogradu uparkirani su zablokirani ovim iza Solarisima dužinom.
Na 77 ne moze solo, prosto nije linija za solo busevePa mozda stave otokare tamo, ko zna. Jer Solarisi lete do jeseni.
Moze lagano 70% solo i 30% zglob na 77 laganoNa 77 ne moze solo, prosto nije linija za solo buseve
Ok, moja greska, mislio sam da moze ali vi ipak bolje znate nego ja jer se ja retko vozim sa 77 tako da necu da se mesam punoNaravno da ne može.