Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 312 94,8%
  • BMC

Glasovi: 17 5,2%

• Ukupno glasača
    329
Kad imaš minibus a broj putnika za solo bus, normalno je da će da ti bude gužva. Da radiš na 26L imao bi prepun autobus već na Medakoviću, a ispraznio bi se donekle tek nakon 2/3 trase. Više puta bio svedok da se dva minibusa prepune, pošto tako rešavaju problem trase. Ljudi skapirali da ako ne uðu u Medakoviću da mogu komotno da idu peške na Padinu.​
Ovde bre ulaze do trga sa Dorcola a nece u 26 nego u nov kombi i tako prave guzvu.

Jes, dobar deo ljudi je malo snobovski, često ne dođu na vreme pa krenu tako da se malo iživljavaju na vozača, voze se po 1 stanicu itd..

Danas pred polazak u 11:18, primetio sam novog vozača. (Prošlog meseca radio jedan bradati, malo namrgođen)

Ako si ti, jedna žena pred Trgom ti je pričala o menjačima kako su u SAD-u automatski itd..
Ja sam izašao iza nje, crna J&J jakna - sivi rančić.
Nisam nov, 6g sam u Gsp, nego sam bio na 23, 58, 37, 65, 88 601, 603, 605. A tebi hvala na pohvali poslao sam šefu kaže dobro je da neko pohvali sve same kritike.😄

Inace 7181 je poceo da smrdi na paljevinu danas a nov 1300 prešao. Nije hteo da vuče pa sam ga iskjucio.

24ka je kritična u špicu i kada klinci idu u školu, ovako zna da bude praznija.
Da ide čist solo bus putovanje bi trajalo minimalno 5 minuta duže Trg - Neimar, jer ima baš zeznute delove.

Midibus je najbolje rešenje, veći kapacitet, a opet postoji i dalje donekle fleksibilnost kretanja kao kod kombija.
Ovako nešto bi završilo posao:
Pogledajte prilog 231370
10.5 metara? Moglo bi i nešto kraće i uže, tipa Solaris Urbino 9. Ne znam dal se Alpino 8.6 i dalje proizvodi. Novi Urbino 9 je samo na baterije.
Solaris-Urbino9_LE-electric_01.jpg

Vrh